Kırmızı çizgi uygulaması Koçarlı’da başlatıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Mart 2021 14:39
Kırmızı çizgi uygulaması Koçarlı’da başlatıldı
İçişleri Bakanlığı’nca trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik olarak ülke genelinde başlatılan “Kırmızı çizgi” uygulaması Koçarlı’da da gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı’nca trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik olarak ülke genelinde başlatılan “Kırmızı çizgi” uygulaması Koçarlı’da da  gerçekleştirildi.

Tıkla


Atatürk İlköğretim Okulu  üzerindeki yaya geçidinde gerçekleşen uygulamaya İlçe Kaymakamı Ersin Tepeli, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kotan, İlçe Jandarma Komutanı Arifcan Azizo, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Şahin, Koçarlı birlik Kooperatifi Başkanı Ali Karakuş ile Emniyet ve Jandarma ekipleri katıldı. Uygulama kapsamında ilçe protokolü ve öğrenciler dövizlerle yaya geçiş üstünlüğüne dikkat çekti.


Kaymakam Tepeli  ve beraberindeki ilçe protokolü sürücülere el broşürü dağıtarak kırmızı çizgi uygulaması hakkında bilgiler verdi. Uygulamayla birlikte artık çizgilerin kırmızıya boyandığı yerlerde yaya önceliği sağlanacak. Ayrıca kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken hız kesilecek, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkı verilecek.






























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.