Koçarlı Belediyesi Öğrencileri Emlakçıya Gönderiyor

GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ekim 2021 15:57
Koçarlı Belediyesi Öğrencileri Emlakçıya Gönderiyor

İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, Koçarlı Belediyesinin barınma sorunu yaşayan öğrencilerin sorununu çözmek yerine emlakçıya gönderiyor dedi.

Tıkla

 

Koçarlı Belediyesinin “Öğrencilerin barınma sorununa karşı çözüme hazırız haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Başkan İstek, “Konya’dan bir arkadaşımız okumak için Koçarlı’ya geliyor. Yurdumuzun henüz yıkımı gerçekleşmediğinden kalacak yerleri yok ve  barınma  sorunu yaşıyor.  Koçarlı Belediyesinin öğrenciler için çözüme hazırız dediği fiyasko çıktı. Koçarlı belediyesine giden arkadaşımızı emlakçıya yönlendiriyorlar.

 

Koçarlı Belediyesinin öğrenciler için maddi manevi her şeye hazırız dediği olay buymuş. Çok büyük bir fiyaskodur, Koçarlı için rezalettir. Koçarlı belediyesi olarak bu ilanı niye verdiniz? Bu ilanı verdiyseniz lütfen arkasında durun. İnsanları zor durumda bırakmayın. Yurt sorunuyla ilgili açıklama yapmıştık.  Ama bu sorun büyüyerek devam ediyor”dedi.

 

ZOR DURUMDA KALDIM

 

Okumak için 900 kilometre yol geldiğini söyleyen Ziraat Fakültesi öğrencisi Mehmet Emre Oran, “Belediyenin yazısını güvenerek geldim. Fakat burada da emlakçıya yönlendiriyor. Paramız olsa zaten emlakçıya giderdik.

 

ADÜ’de de sen Koçarlı’da okuyorsun, başının çaresine bak dediler.  Ya kaydımı dondurup geri döneceğim yada cemaat yurtlarında kalmak zorundayım. Zor durumda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum”dedi.