Koçarlı Belediyesi yarışmacıların paralarını ödememiş

GÜNCEL Haber Girişi : 20 Nisan 2022 14:39
Koçarlı Belediyesi yarışmacıların paralarını ödememiş

Aydınpost, Koçarlı Belediyesi'nden bir fiyasko daha!  başlığı ile Koçarlı Belediyesinin Adnan Menderes adına düzenlediği yarışmanın ödül paralarını 2 yıldır ödemediğini yazdı.

Tıkla

 

Geçtiğimiz günlerde, İzmirli bir firmanın alacağını Koçarlı Belediyesinden alamadığıyla ilgili çıkan haberlerin ardından 2 yıl önce Adnan Menderes adına düzenledikleri yarışmanın ödül paralarını ödenmediği ortaya çıktı.

 

Aydınpost, “Koçarlı Belediyesi'nden bir fiyasko daha! Adnan Menderes adına düzenledikleri yarışmanın ödül paralarını 2 yıldır ödememiş” başlıklı haberi ise şöyle;

 

Geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasının reklam ve yönlendirme levhalarını yapan İzmirli bir firmanın alacağını aylardır ödemediği ortaya çıkan, Ak Partili Koçarlı Belediyesi'nin demokrasi şehidi merhum Adnan Menderes'in ismiyle düzenlediği ulusal resim ve şiir yarışmasında dereceye girenlerin de parasını vermediği ortaya çıktı.

 

Aydınpost'la iletişime geçen yarışmacılar, 2020 yılında Ak Partili Koçarlı Belediyesi'nin Adnan Menderes Müzesi için düzenlediği resim yarışmasında halen daha ödüllerin verilmediğini açıkladı.

 

2 yıldır Koçarlı Belediyesi'nin açıkladıpı paraları beklediklerini söyleyen Yarışmacılar "2000 TL'yi maalesef alamıyoruz" dedi.

 

SONUÇLAR 15 ARALIK 2020'DE AÇIKLANMIŞTI AMA...

 

21 Eylül 2020 tarihinde başvuruları alan Koçarlı Belediyesi tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Demokrasi Şehidi Adnan Menderes” konulu resim ve şiir yarışmasının sonuçları, 15 Aralık 2020 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştu.

 

ÜLKE GENELİNDEN KATILIM OLMUŞTU

 

Koçarlı Belediyesi'nin düzenlediği yarışmaya ülke genelinden 98 adet şiir ve 10 adet yağlı boya tablo çalışmasının yer aldığı açıklanmıştı.