Koçarlı’da ilk aşılar yapıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ocak 2021 13:43
Koçarlı’da ilk aşılar yapıldı
Koçarlı’da sağlık çalışanlarına Covid-19 aşısı yapıldı

Koronavirüse karşı geliştirilen CoronaVac aşısı, Koçarlı ilçesinde ilk olarak sağlık çalışanlarına uygulandı. Devlet Hastanesi’nde başlatılan çalışma kapsamında ilk aşıyı, Başhekim Dr. Mustafa Şencan oldu.

Tıkla


Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı aşı çalışmaları Türkiye çapında başlatıldı. Koçarlı’da da Covid-19 aşıları, sağlık çalışanlarına MHRS randevularına göre yapılmaya başlandı.

 

“VATANA VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Koçarlı’da  ilk aşıyı olan Başhekim Dr. Mustafa Şencan, “Koçarlı Devlet Hastanesinde sağlık personellerimize Covid-19 aşılama süreci başladı. Aşımız sorunsuz olarak uygulandı. Hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu pandemi sürecinin sonlanmasında önemli yeri olan aşılamanın geniş katılımla sorunsuz, sağlıkla tamamlanmasını diliyorum. 


Bunun için biz de kendi hastanemizde aşımızı olduk. Vatanımıza ve milletimize hayırlısı olsun inşallah. Bir ay sonra da 2. doz aşımızı olacağız” dedi. Şencan ayrıca, hastane bünyesinde görev yapmakta olan tüm çalışanlara aşının vurulduğunu belirtti.


135 SAĞLIK PERSONELİ AŞILARINI VURULDU


Koçarlı’da ise Devlet Hastanesi çalışanları, Aile Hekimleri, 112 ekipleri, Eczane çalışanları, Diş hekimleri ve hastane çalışanları olmak üzere 135 kişi’ye aşı vuruldu.


ilk olarak sağlık çalışanlarına uygulanan  CoronaVac aşısında sağlık çalışanları “İnşallah bu aşılar sayesinde bu virüsten kurtulacağız”dedi.


Başhekim Dr. Mustafa Şencan, Sağlık Bakanlığın doğrultusunda riskli gruplara da önümüzdeki günlerde aşı yapılmaya başlanacağını belirtti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.