Koçarlı EKKK'nin Kredi Limiti Arttı

GÜNCEL Haber Girişi : 06 Ekim 2021 11:54
Koçarlı EKKK'nin Kredi Limiti Arttı

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, kooperatif olarak esnaf ve sanatkarlara kredi ile destek olduklarını belirterek, "Kredi limitimiz, 225 bin liradan 275 liraya çıkarıldı" dedi.

Tıkla

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’nin (TESKOMB) girişimi, Cumhurbaşkanlığı kararı ile esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatiflerinin kredi limiti arttırıldı.

 

Koçarlılı esnaf ve sanatkarlara kredi imkanı sunan Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) kredi limiti ise 50 bin lira artırılarak, 225 bin liradan 275 bin liraya çıkarıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

ESKKK Başkanı İlker Aşkın, kredi limiti artışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’e ve 3. Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’a teşekkür ederek, "Kooperatifimizin 700 esnaf ve sanatkar ortağı var.

 

Bu yıl ortaklarımıza 65 milyon lira değerinde kredi imkanı sunduk. Kredilerimizle ortaklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. 1 Ekim itibariyle 275 bin liraya çıkan kredi limitimizle ortaklarımıza daha fazla yardımcı olmaya devam edeceğiz.

 

50 bin lira artan yeni kredi limitimizin tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.