Koçarlı Habere Teşekkür

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Nisan 2021 18:48
Koçarlı Habere Teşekkür

Koçarlı Şoförler Odası Başkanı Şahin, Koçarlı Habere  teşekkür etti.

Tıkla

 

Yaptığı haberlerle ilçe sorunlarını sürekli gündeme getiren Şener Alevci’ye Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin teşekkür etti.

 

Gazeteci Şener Alevci, katıldığı 5G 1K programı TV DEN canlı yayınında Koçarlı esnafının ve şoför esnafının sorunlarını aktarmaya devam ediyor.

 

Koçarlı Haberin, her zaman Koçarlı’nın ve Koçarlı esnafının yanında olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, “Her zaman olduğu gibi yine Koçarlı esnafının ve Şoför esnafının sesi oldunuz.

 

Gazetecilik çok önemli mesleklerden birisi. İçinde yaşadığımız ülke hatta içinde yaşadığımız İlçemizde neler olup bittiğini gazeteciler sayesinde öğreniyoruz. Başka türlü öğrenmemiz çok kolay değil. Bu anlamda gazeteciler, içinde yaşadığımız toplumu, içinde yaşadığımız ülkeyi, içinde yaşadığımız dünyayı anlamada bize birer kapı açıyorlar.

 

Bu anlamda gazetecilik çok sorumluluk isteyen, özellikle de demokrasi için vazgeçilmez alanlardan birisi. Gazeteciler halkın haber  alma hakkını elde etmelerini sağlıyor. Aynı zamanda gazeteciler, İlçemizin sorunlarını sahip çıkan, seslerimizi duyurmada bir köprü görevi görüyor.

 

TV Den’de çıkmış olduğunuz canlı yayında sorunlarımıza değindiniz.  KYK yurdunun Koçarlı için ne kadar elzem olduğunu vurguladınız. Görevinizi layıkıyla yaptığınızdan dolayı şahsım ve şoför esnaflarımız adına sizlere çok teşekkür ederim”dedi.