Koçarlı Köyleri Temiz Suya Kavuştu

YAŞAM Haber Girişi : 09 Mayıs 2018 09:29
Koçarlı Köyleri  Temiz Suya Kavuştu
Aydın Büyükşehir Belediyesi Koçarlı’daki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Koçarlı’daki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Koçarlı’nın Kızılkaya, Esentepe, Bağcılar mahalleleri yaz dönemi öncesinde temiz suya kavuştu.

Tıkla

Bin 650 metrelik isale hattı çalışması ile üç mahalle Ramazan ayı öncesinde büyük sevinç yaşadı. Uzun yıllardır yapılamayan isale hattı çalışması Büyükşehir Ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla tamamlandı.

Çok kısa sürede bitirilen çalışmalar nedeniyle memnuniyetimi dile getiren mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Bağcılar Mahalle Muhtarı Ramazan Küçükoğlu, büyük bir sıkıntının giderildiğinin ifade ederek, “Su sorunumuz uzun yıllardır devam ediyordu. Şükürler olsun ki bu sorunumuz ortadan kalktı.  Ekiplere de sonsuz teşekkür ederiz. Bağcılarhalkının en büyük sorununu Başkan Çerçioğlu bitirdi. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Kızılkaya Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Avcı ise taleplerinin kısa sürede bitirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Mahallem ve ben büyük sevinç içindeyiz. Başkan Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun.  Temiz su içmek bu mahallenin hayaliydi ve bu hayali Özlem Çerçioğlu gerçeğe dönüştürdü.Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu bu sorunumuzu çok kısa sürede çözdü” şeklinde konuştu.

 

Esentepe Mahalle Muhtarı Ali Karaoğlu ise  yapılan hizmetin büyük bir hizmet olduğunu belirterek, “Bu mahallede  yaşayan biri olarak hayalimiz temiz su içmekti. Bu imkanı da bize sağlayan Sayın Başkan Özlem Çerçioğlu’dur. Ailem ve kendim adına teşekkür ediyorum.Mutluluğumuzu kelimelerle tarif edemiyorum” diye konuştu.

 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.