Koçarlı'nın Emrindeyiz

SİYASET Haber Girişi : 29 Haziran 2019 16:19
Koçarlı'nın Emrindeyiz
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Koçarlı ilçesinde teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Savaş, Koçarlılı vatandaşların seçim döneminde kendisine ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretleri yaptı.


Tıkla

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Koçarlı ilçesinde teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.


Savaş, Koçarlılı vatandaşların seçim döneminde kendisine ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretleri yaptı.


Savaş, Koçarlı ziyaretine ilk olarak Pınar Sevinç ve Yusuf Ozan çiftinin, Ragıp As Parkında düzenlenen düğün yemeğine katıldı. Genç çifte ve yakınlarına tebriklerini ileten Savaş daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığında Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve partililerle bir araya gelerek seçim döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı hem AK Partili hem de MHP’li vatandaşlara teşekkür etti.


 Koçarlı’nın ve Koçarlılıların her daim yanında olduklarını ifade eden TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Yapılacak olan ne varsa sizler için çalışmaya hazırız. Koçarlılıların emrindeyiz” dedi.


KOÇARLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ


Savaş, İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Kaplan, yakın zamanda gerçekleştirecek oldukları projeleri TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile paylaştı. 


Projelerin gerçekleştirilmesi konusunda, Savaş’tan destek isteyen Başkan Kaplan, “Koçarlı bizden hizmet bekliyor ve biz de Koçarlıya en iyi hizmeti yapma gayreti içerisindeyiz. Bu gayretimizde bazı sıkıntılarda karşımıza çıkıyor. Bu sıkıntıların çözümü esnasında sizden Koçarlı için destek bekliyoruz” dedi.


 Başkan Kaplan’ın destek isteğini geri çevirmeyen Savaş, Koçarlıya destek sözü verdi.


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOÇARLIDAN HİZMETLERİNİ ÇEKTİ


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ziyaret sırasında projeleri arasında bulunan ihtiyaç sahipleri için kurulacak olan yemek fabrikası sunumu gerçekleştirirken, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Koçarlı'ya hizmet etmeyi kestiğini iddia etti.


Başkan Kaplan, "Aydın Büyükşehir Belediyesi, AYBA, Koçarlı’da her türlü hizmeti kesti. Koçarlı’ya herhangi bir yatırım yok. Tüm araçları aldığı gibi AYBA hizmetlerini de tamamen kesti. Artık yemek ve diğer sosyal yardımlar yapılmıyor" ifadelerini kullanmasını  ardından TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise CHP'nin Koçarlı Belediye Başkanlığı'nı kaybettiğini hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı’da belediye başkanlığı kaybedildiği için vatandaşı mı cezalandırıyor acaba” diyerek yanıt verdi.


Kaplan ise, yapılanların bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.


Kendilerine oy verenin de vermeyenin de belediye başkanı ve milletvekili olduklarını belirten Savaş, "Vatandaş oy vermedi diye Koçarlı’da yemek hizmetini kesmesini, buradan araçlarını götürmesini doğru bulmuyorum. Vatandaşa küsmek, onu cezalandırmak çok yanlış. Oy veren de vermeyen de bu memleketin evladı” dedi.


PROJE BİZDEN DESTEK ANKARA'DAN


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kendisine "Projeler bizden destek de Ankara’dan" diyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a "Koçarlı’nın emrinde olacağız" yanıtını verdi. 


TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, partisinin Koçarlı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.


Ziyarette Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Aksoy, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fırat Şahinci hazır bulundu. 


MHP’YE TEŞEKKÜR ETTİ 


Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Arslan, Koçarlı seçiminde iyi bir başarı elde ettiklerini belirterek, "Çok şükür üç dönem sonra Koçarlı’yı AK belediyecilikle tanıştırdık" dedi. 


Cumhur İttifakı birlikteliğinin en belirgin olduğu yerlerden birisinin Koçarlı olduğuna işaret eden Arslan, MHP teşkilatına kendilerinden ayrı hareket etmediği ve özveriyle çalıştığı için teşekkür ettiğini ifade etti. Teşkilatlar olarak seçimi kazanarak üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptıklarını kaydeden Arslan, "Artık Ankara’dan Koçarlı’ya daha fazla hizmetin geleceğini umut ediyoruz" diye konuştu. 


“ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK” 


31 Mart yerel seçimlerinde Koçarlı’da ipi göğüslemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Kaplan da "Bugün alnımız ak, başımız dik ve huzurluyuz. Son 15 yıl deseler de Koçarlı’nın kötü giden son 30 yılını değiştirmek için ilçemizi iktidarla buluşturduk. Halkımız kararını en iyi şekilde verdi ve gereğini de sandıkta yaptı. Vatandaşımızın vermiş olduğu oyları biz borç senedi ve emanet gibi düşünürüz. Rabbim inşallah Koçarlı’ya iyi hizmetler yapmayı nasip eder" dedi. 


DESTEK İSTEDİ


Seçim döneminde vatandaşlara vaat ettikleri hizmetleri hayata geçirmek için Ankara’nın desteğine ihtiyaçlarının olduğunun altını çizen Kaplan, “Koçarlı’da yıllardır yapılamayan hizmetler için Ankara’nın ciddi anlamda desteğine ihtiyacımız var. Bakir olan ilçemizdeki gelişmeyi ve kalkınmayı ancak bu şekilde sağlayabiliriz. Artık top merkezi hükümetimizde. ‘Projeler bizden destek de Ankara’dan’ diyerek güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyor, yüzde 53’lük oy bandımızı daha ileriki zamanlarda yüzde 55’lere, 60’lara, 65’lere çıkaracağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


“KOÇARLILI HEMŞEHRİLERİMİZ ÇOK ŞANSLI” 


Yerel seçimlerde Kaplan ile kader birliği yaptıklarını kaydeden Milletvekili Mustafa Savaş ise, "Değerli Başkanım, üç dönemdir burada belediye başkanlığı yapan bir partiden AK Parti’mize o bayrağı devraldı. Kendisinin önümüzdeki 5 yılda Koçarlı’da çok güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Çünkü heyecanlı, işi biliyor, tecrübeli, siyaseti biliyor. Bu anlamda Koçarlılı hemşehrilerimiz çok şanslı" dedi.


“HİZMETLERİN TAKİPÇİSİYİZ” 


Koçarlı halkına kendisine, partisine ve Kaplan'a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Savaş, sözlerine şöyle devam etti: "Koçarlı her defasında partimize, şahsıma sahip çıktı. Koçarlı’nın benim nezdimde ayrı bir yeri var. Allah razı olsun. Biz de bundan sonra var gücümüzle Ankara’da milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Koçarlı’nın ne ihtiyacı varsa ve bizden ne istiyorsa Koçarlı’nın emrinde olacağız. Koçarlı’nın ihtiyacı olan hizmetlerin takipçisiyiz. İnanıyorum ki Koçarlı’da güzel işler yapacağız." 


“OYUMUZU ARTTIRDIK AMA KAZANAMADIK” 


Savaş, Aydın halkının Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde verdiği karara sonuna kadar saygı duyduğunu belirterek, "31 Mart’ta 24 Haziran’a göre oyumuzu arttırdık ama kazanamadık. Bu da bana göre başarıdır. Gelecek adına bir işarettir. Her seçim bir imtihandır. Sınavdan çıktıktan sonra nerede hata ve eksikliğin olduğunu gözden geçirip önümüzdeki dönem daha dikkatli olacağız" diye konuştu.


Önlerinde seçimsiz bir 4 yıllık dönemin olduğunu kaydeden Savaş, 2023 yılına kadar Aydın’ın ihtiyacı olan projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.




Cemal YILDIRIM 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.