Koçarlı’nın Yolları Yenileniyor

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Nisan 2021 11:57
Koçarlı’nın Yolları Yenileniyor
Koçarlı’nın Yolları Yenileniyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı’nın yolları yenilenecek.

Tıkla

 

Alt yapı-Kanalizasyon çalışmalarıyla beraber başlatılan parke taşı döşemesi 5 mahalleyi kapsayacak.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen İyi Parti Koçarlı Meclis ve Büyükşehir Encümen üyesi Mevlüt Şahinci, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

 

Koçarlı habere konu hakkında açıklama yapan Şahinci, “Koçarlı’mız da yapımı Aydın Büyükşehir Belediyemizce devam eden yoğun bir Alt yapı-Kanalizasyon çalışması yapılmakta. Beş merkez mahallemizi kapsayan bu çalışma kapsamında,kazma-künk yerleştirme ve yol çalışması işlemleri hızlı bir şekilde devam etmekte.

 

Bozulan yollarımıza ilişkin iyi durumda olanlar tamir edilirken diğer ana ve ara yollar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan 160bin metrekare sıfır parke taşı müjdesi aldık”dedi.

 

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

 

Koçarlı halkının çalışmalarından dolayı memnun olduklarını da ifade eden İyi Parti Koçarlı Meclis ve Büyükşehir Encümen üyesi Mevlüt Şahinci, “Halkımız hem alt hem de üst yapının aynı anda başlamasında dolayı memnun. Alt yapıyla beraber bozulan yollarımız Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizce yeniden sıfır parke taşı döşenerek hizmete açılacak.

 

Güzel ilçemize hayırlı olsun. Alt yapısı ve yenilenmiş yollarıyla ilçemizin çehresini değiştirecek olan bu projeyi Koçarlı’mıza kazandıran ve desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”dedi.