Koçarlı Polisinden Örnek Davranış

GÜNCEL Haber Girişi : 05 Mayıs 2021 18:46
Koçarlı Polisinden Örnek Davranış

Koçarlı İlçe emniyet Amirliğine bağlı polisler Türkiye’de gündem oldu.

Tıkla

 

Yaptıkları davranışla yüzlerce paylaşım alan Koçarlı İlçe emniyet Amirliği ekipleri örnek davranışları ile takdir topladı.

 

Konya’dan Koçarlı İlçesine yük almak için gelen Kamyon Şoförü Umut Baran, karşılaştığı durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

İftar vakti orucunu açmak için kamyonun yanında hazırlanmaya başlayan Baran Polis ekiplerinin yemek getirmesiyle şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Kamyon şoförü Umut Baran,  yaptığı açıklamada, “Polis ekipleri yanıma geldi. Bende kimlik kontrolü yapacaklarını sandım. Yasak var. Bir ihtiyacın var mı diye sordular. Neye uğradığıma şaşırdım. Sonra bana iftar için yemek getirdiler. Kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye Nakliyeciler Sitesinden “Boşa dememişler. 5 Parmağın beşi bir değil diye. Allah polisleri başımızdan eksik etmesin. Yasak var bir ihtiyacınız var mı dediler. İftar için yemek getirdiler.  Allah razı olsun. Allah yardımcıları olsun” sözleri ile yaptığı paylaşımda, Koçarlı Polisine övgü dolu yorumlar yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.