Koçarlı TOKİ listesinde yer almadı

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Aralık 2019 11:47
Koçarlı TOKİ listesinde yer almadı
Koçarlı TOKİ listesinde yer almadı


Tıkla

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yurt genelinde "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"ni uygulayacağı alanlar açıklandı.


TOKİ tarafından açıklanan "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin hayata geçireceği iller arasında Aydın’dan sadece iki ilçe yer alırken, Koçarlı’nın listede yer almadığı görüldü.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde talep toplanmaya başlandı.


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın geçtiğimiz hafta Toplu Konut İdaresi Talep Organizasyonu Şube Müdürü Bülent Şerefoğlu ile yaptığı görüşme ilçede heyecan yaratmıştı. Ancak dün (Pazartesi) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan TOKİ yapılacak il ve ilçeler listesinde Koçarlı ilçesinin yer almadığı görüldü.


Aydın’dan sadece Efeler ve Söke İlçeleri TOKİ listesinde yer aldı.


BAŞKAN MÜJDE VERMİŞTİ


Koçarlı İlçesinde  TOKİ’nin kazandırılması için çalışmaların devam ettiği öğrenilirken, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı açıklamada “Koçarlı halkını, TOKİ ile buluşturacağız. 10 dekar toplu konut alanımız var. Önümüzdeki hafta TOKİ ekibi gelip çalışmalara başlayacak. Alt ve orta gelir seviyesine sahip vatandaşlarımız kira öder gibi konut sahibi olacak. Bu projenin hayata geçmesi için bakanımız, gerekli talimatı verdi. Toplam 130 konut yapılacak. Yapacağımız konutların yüzde 10’unu, en gariban insanımıza bedava vereceğiz” diyerek müjde vermişti.





 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.