Koçarlı Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Aralık 2020 19:46
Koçarlı Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi
Koçarlı Ülkü Ocaklarına Akif Kafar getirildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan tarafından atanan Akif Kafar, görevini Fırat Şahinci’den devraldı.

Tıkla


Devir teslim töreninde konuşan Koçarlı Ülkü Ocakları Eski Başkanı Fırat Şahinci, Akif Kafar’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Genel Başkanımız Sinan Ateş’in öngörmesi ile  il Ocak Başkanımız Tayfun Şan’ın takdirleriyle yürüttüğüm Ocak Başkanı görevim bugünden itibaren son bulmuştur. 


Geldiğim günden bugüne kadar yanlış yaptığım ne varsa şahsım Fırat Şahinci'den  güzel yaptığım ne varsa Koçarlı Ülkü Ocaklarından bilin.  Benim hakkım varsa yerden göğe kadar helal olsun  sizin de hakkınız var helal edin”dedi.


Koçarlı Ülkü Ocakları Başkanı Akif Kafar’ın her zaman destekçisi olacağını da vurgulayan Şahinci, “Koçarlı’da Tayfun Şan Başkanımın sözü Akif Başkanımın sözüdür. Her zaman yanında ve arkasındayım ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir arkasında dağ gibi durandır sözü, baş sözümüz herkes hakkını helal etsin.  


Bayrağı  devir teslim şerefine layık gören il Başkanım Tayfun Başkanıma ve Abdullah Sermet Başkanıma teşekkür ederim.  Koçarlı Ülkü Ocaklarına atanan Kafar  Başkanımızın Kılıcı keskin Allah yardımcısı olsun”dedi.


Bayrağı Fırat Şahinciden devralan Ocak Başkanı Akif Kafar yaptığı açıklamada; “Fırat Başkandan aldığım bayrağı bir tik daha ileriye götürmek için  var gücümle çalışacağım.


 Aydın’ın üç beyi Tayfun Şan başkanım beni bu göreve layık gördüğü için Allah razı olsun. Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Başkanımın izinde, Tayfun Şan Başkanımın emrinde bu görevi sürdüreceğim. Allah kılıcımı keskin davamızı Muzaffer etsin” sözlerine yer verdi. 















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.