Koçarlı’ya Ak Parti Yatırımları Devam ediyor

GÜNCEL Haber Girişi : 13 Haziran 2021 17:20
Koçarlı’ya Ak Parti Yatırımları Devam ediyor

 

Tıkla

 

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti  İlçe Başkanı İlyas Arslan ile yatırımları inceledi.

 

Koçarlı İlçesini ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Mersinbelen, Bağarcık ve Kızılcabölük mahallelerini ziyaret ederek, ilçede yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

 

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

 

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve  AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’e ilçede yapılan projeler hakkında bilgi veren Ak Parti  İlçe Başkanı İlyas Arslan, “DSİ ile yaptığımız çalışmalar sonucu ilçe merkezinde bulunan 1.400 metrelik Kocababa deresinde çalışmalarımız başladı.

 

7.5 Milyon TL’lik  proje bedelli  ıslah çalışmasıyla, yıllardır kötü koku ve benzeri sorunlar yaşatan derenin ıslahı ile kalıcı çözüm üretmiş olacağız. ilçemizin çehresini değiştirerek, ilçemize güzellik katacağız.

 

Çevre esnafı ve evlerde yaşayan vatandaşlarımızdan gelen en önemli taleplerden biri olan kocababa deresinin sorunun çözümü ile bir sözümüzü daha yerine getirmiş olacağız. Yaparsa AK Parti yapar.”dedi.

 

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

 

İlçe merkezinde bulunan Kocababa deresinde ıslah çalışmasını yerinde inceleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Yaklaşık 7.5 Milyon TL proje bedelli 1.400 metrelik şehir içi dere ıslahı projesiyle ilçemizin çehresine yeni bir güzellik kazandırmış olacağız. Koçarlı İçin ne yapsak azdır”dedi.