Koçarlıda minibüs saatleri değişti

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2020 14:07
Koçarlıda minibüs saatleri değişti
Koçarlı Birlik minibüs saatlerinde Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere değişikliğe gidildi.

Koçarlı Birlik minibüs saatlerinde Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere değişikliğe gidildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlarla Koçarlı’dan Aydın’a araçlar bir (1) saat arayla hizmet verecek.

Tıkla


Dünyayı etkisi altına alan ve durdurma noktasına gelen koronavirüs salgını nedeniyle her geçen gün yeni tedbirler alınıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre iller arası otobüs seferleri valilik iznine bağlanırken, Koçarlı Birlik  minibüslerinin de saatlerinde değişikliğe gidildi. Buna göre Koçarlı’dan Aydın’a giden ilk aracın 06.30'ta son aracın ise 19.00'de hareket edeceği öğrenildi. Aydın’dan Koçarlı’ya  yapılacak olan Koçarlı Birlik seferlerinde ise ilk araç saat 07.10'de son araç ise 20.30'de hareket edecek.


Koçarlı’dan Aydın’a giden ve Aydın’dan Koçarlı’ya giden araçların bir saatte bir kalkacağı belirtilirken gece seferleri saatleri ise Koçarlı’dan Aydın’a 20.00 ve 22.00’da Aydın’dan Koçarlı’ya ise 21.30 ve 23.00’da hareket edeceği bilgisine ulaşıldı.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.