Koçarlılı pideciden spora destek

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Temmuz 2019 10:08
Koçarlılı pideciden spora destek
Koçarlı’da açılan Yaz Futbol Okulu'nun sporcularına, Cemre Pide Salonu işletmecisi esnaf Alaattin Yamaç'tan su desteği geldi.

Koçarlı Belediyespor Kulübü, Yaz Futbol Okulu açtı. İlçe stadında faaliyete geçen okulda 12-19 yaş arası çocuklar, altyapı antrenörlerinin gözetiminde çalışmalara başladı. Okulun sporcularına, Cemre Pide Salonu'nun sahibi Alaattin Yamaç'tan destek geldi. Yamaç, aralarında kendi çocuğu Ahmet Efe Yamaç'ın da bulunduğu sporcuların su ihtiyaçlarını karşılamak için gönüllü oldu. Koçarlı Belediyespor Kulübü de su desteğinden dolayı Yamaç'a teşekkür etti.

Tıkla


KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR YERİNE SPOR 


Spora verdiği destekle takdir toplayan esnaf Alaattin Yamaç, "Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları ve gelecekleri için spor yapmaları çok önemlidir. Spor yapan çocuklarımıza biz de imkanlarımız ölçüsünde destek olmak istedik. Umarım yaptığımız su desteğinin çocuklarımıza bir faydası olur" ifadelerini kullandı.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.