KYK Yurdunda Çalışmalar Başlıyor

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Nisan 2021 12:20
KYK Yurdunda Çalışmalar Başlıyor
Başkan İlyas Arslan Müjdeyi Verdi, KYK Yurdunda Çalışmalar Başlıyor.

Başkan İlyas Arslan Müjdeyi Verdi, KYK Yurdunda Çalışmalar Başlıyor.

Tıkla


Başkan Arslan, Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun (KYK) yıkımı 2 ay içerisinde başlayacağını açıkladı.


Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Şahin ve Koçarlı Birlik Başkanı Ali Karakuş ile Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti.


Ziyarette, Koçarlı ilçesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile boşaltılan Koçarlı KYK Yurdunun durumu hakkında bilgi alan Başkan Arslan, “Öğrenci Yurdu, İlçe esnafımıza ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.  Depreme dayanıksız olduğundan dolayı boşaltılmıştı. Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Şahin ve Koçarlı Birlik Başkanı Ali Karakuş ile Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret ederek konu hakkında bilgi aldık.


Öğrenci yurdunun yıkımı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayıyla. İnşallah  2 ay içerisinde yıkımı gerçekleşecek,  yapımı ise 8 ayda tamamlanacak. Esnafımıza ve Koçarlımıza hayırlı olsun” dedi.


GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ


Koçarlı ilçesinde yatırımların devam edeceğini de vurgulayan Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Gençlik Merkezi  eski Maliye Lojmanları'nda yapılacak.  Merkezden gençlerimiz, çocuklarımız, özellikle hanım kardeşlerimiz kısaca bölge halkımız yararlanacak. Birçok konuda farklı aktivitelerin gerçekleştirileceği merkezin planlamaları yapılıyor. Bu müjdeyi de sizlerle paylaşmak istedim”dedi.




 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.