Madalyaları Gururla Taşıdılar

SPOR Haber Girişi : 07 Ağustos 2017 11:57
Madalyaları Gururla Taşıdılar
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı'da farklı spor dallarında madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti.

Kaymakam Çelik'in daveti üzerine makama gelen sporcular kazandıkları madalyaları gururla boyunlarında taşıdılar.

Tıkla

Farklı dallarda Türkiye Şampiyonası ve Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında; karete, judo, voleybol, atıcılık ve atletizm alanlarında başarılı olan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü V. Osman Arıkoğlu ve antrenörleri ile birlikte Kaymakam Fırat Çelik'i  Makamında ziyaret etti.

Bütün sporcuları tek tek tebrik eden Kaymakam Çelik, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Şampiyon sporcuların Koçarlı'nın adına Türkiye'de duyurarak gurur verici bir tablo ortaya koyduklarını ifade eden Kaymakam Fırat Çelik, bu başarılarda emeği geçen başta sporcuların kendisi olmak üzere, antrenörlerine, öğretmenlerine ve ailelerine tebrik ve teşekkür ederek, "Gösterdiğiniz başarılardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah uluslar arası arenalarda de bu başarılarınızı duyarız. Ben sizlerde o cevheri görüyorum. Her spor dalı bizim için çok değerli.  Öğrencilerimizin kendi azmi ile gösterebileceği başarıyı göstermesi en büyük arzumuz. Sizlerde bizleri gururlandırarak bu başarıları elde ediyorsunuz. Her öğrencimizin boynunda en az  5-6 madalya görüyorum. Bu da beni sevindiriyor. Sizlerde gördüğüm azim ile ileride daha büyük başarılar kazanacağınıza eminim. İlçemiz küçük ama aldığımız başarıların büyük olması bizleri mutlu ediyor. O yüzden çok gururlandım. Sizleri yetiştiren başta aileleriniz olmak üzere, hocalarınıza da teşekkür ediyorum." dedi.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.