Meclis Üyeleri arsa satışlarına ret verdi

SİYASET Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 15:57
Meclis Üyeleri  arsa satışlarına ret verdi
Koçarlı Belediyesi Meclis Üyeleri arsa satışlarına ret verdi.

Koçarlı Belediyesi Meclis Üyeleri arsa satışlarına ret verdi.

Tıkla


Koçarlı Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirdi. Belediye Başkanı  Nedim Kaplan'ın yönettiği toplantıda, görüşülen 2 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.


Ek gündem maddelerinin de görüşüldüğü meclis toplantısında, 6 ek gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken arsa satışlarının bulunduğu ek gündem maddesi, 6 Millet ittifakı ile Ak Partili 3 Meclis üyesinin oy çokluğu ile ret edildi.  


Arsa satışlarının oy çokluğu ile ret edilmesinin ardından açıklama yapan İyi Parti Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci, “Başkanımız seçim zamanında meydanlarda bizler satmayacağız. Biz satmaya değil almaya geliyoruz diyerek her yerde konuşmuştu. 


Daha önceki bir meclis toplantısında vatandaşın kendi mülkiyeti içerisinde olan taşınmazların vatandaş lehine satışı noktasında kabul oyu kullanmıştık.


Ancak gördük ki bizim kabul yönde oy kullandığımız taşınmazlar sadece bize bahsedilen nitelikteki yerler değilmiş. Ek gündem içerisinde önceden bir çalışma yapmadan hızlıca satış kararı alınmak istemesini gördüğümüz için bu önerge de ret oyu kullandık. 


Herhalde bizim gördüğümüzü Ak Partili Meclis Üyeleri de görmüş olacak ki onlarda ret oyu kullandı. Ret oyu kullanan Ak Partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.