Mhp'den Ak Parti'ye Ziyaret

SİYASET Haber Girişi : 22 Ekim 2020 13:34
Mhp'den Ak Parti'ye Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve yönetim kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı İlyas Arslan’ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve yönetim kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı İlyas Arslan’ı ziyaret etti.

Tıkla


 “CUMHUR İTTİFAKINI YAŞATMALIYIZ”


Ziyarette, Cumhur ittifakı'nın çok önemli olduğunu ifade eden MHP ilçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, "Milliyetçi Hareket Partisi  ilçe başkanı olarak Adalet ve Kalkınma Partisine ziyarette bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu iç ve dış tehditler karşı artan sıkıntılar var. 


Bu iç ve dış sorunlara karşı her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkemizin geleceği ve kaderin bir rotasıdır. Cumhur ittifakı'nın yaşatılması korunması ve 2023 hedeflerine ulaşılması için öncelikle Birlik beraberliği  sağlamamız gerekiyor" ifadesini kullandı.


 “EVİNİZE HOŞGELDİNİZ”


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti  ilçe Başkanı İlyas Arslan,


"Ben sizlere evimize, evinize hoşgeldiniz diyorum. Çünkü biz birlikte yol arkadaşı dava arkadaşıyız. Milliyetçi Hareket Partisi ve hükümetimizin  birlikte hareket ediyoruz. Aynı pencereden aynı manzaraya bakıp aynı hedeflere yürümek için birlikte yol arkadaşı olduğumuz ve bundan da çok mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. 


Bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında da birlikteyiz, yerel yönetimde de siz kardeşlerimizle omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tahsis ederek almak için biz her zaman hazırız. Koçarlı’mız  için bir arada ne yapılması gerekiyorsa birlikte içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.


MHP İlçe Başkanlığının ziyaretinde, Ak Parti yöneticilerin yanı sıra , Meclis Üyeleri Adnan Akdağ, Mustafa Demir ve Necmi Çıblak’ta bulundu. 











Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.