Milletimizin Emrindeyiz

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mayıs 2020 11:35
Milletimizin Emrindeyiz
Koçarlı AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tam kadro sahaya indi.

Koçarlı  AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tam kadro sahaya indi. Yoğun tempoda çalışmalarına başlayan Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, İlçe yönetimi ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Tıkla


"MİLLETİMİZİN 24 SAAT EMRİNDEYİZ"


Yaptıkları ziyaretlerde bir araya geldikleri Koçarlılılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek, bayramlarını kutladıklarını belirten Arslan, "Eskisi gibi bayramlar olmasa da yine milletimiz ile buluştuk. Tam kadro, sahada varlığımızı gösterdik. 


Teşkilat olarak, kenarda bekleyip kısır siyaset yapmıyoruz, milletimizin ta kendisi ile görüşüyoruz. Bundan sonraki süreçte milletimizle daha fazla bir araya gelip, sorunlarını dinleyip çözüm odaklı çalışacağız. Bilinmesini isterim ki AK Parti Teşkilatı olarak milletimizin 24 saat emrindeyiz" dedi.













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.