Milletvekili Savaş’a Yoğun İlgi

SİYASET Haber Girişi : 27 Ağustos 2021 12:02
Milletvekili Savaş’a Yoğun İlgi
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Koçarlı ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yoğun ilgiyle karşılanan Mustafa Savaş, İlk ziyaretini Ak Parti Koçarlı  İlçe Başkanlığına yaptı.

Tıkla

 

MKYK üyesi Seda Sarıbaş’ında katıldığı ziyarette ilçede yapılan yatırımlarla ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

 

Koçarlı’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve MKYK üyesi Seda Sarıbaş, ilçe ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılandı.

 

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Savaş, çeşitli istişarelerde bulundu. Koçarlı ilçesi ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan AK Partili Savaş, “Bugün Koçarlı ilçemizdeyiz.

 

İlçe Başkanımız İlyas Arslan, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, muhtarlarımız ve kıymetli teşkilatımızla ilçe başkanlığımızda bir araya gelerek hasret giderdik; çalışmalarımızı değerlendirdik.” dedi.

 

Koçarlı İlçesine bağlı Çallı ve Esentepe mahallelerini de ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve MKYK üyesi Seda Sarıbaş vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Vatandaşlarla  sohbet eden Mustafa Savaş, “Ben Aydın’ı karış karış geziyorum. Vatandaşlarımızın derdini dinliyorum. Çünkü bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Her zaman çözüm odaklı oldum, olmaya devam edeceğim. Milletimize hizmetkar olmak için yollardayız. Bunun için şimdi de Koçarlı’da Mahallelerimizi ziyaret ediyoruz”dedi.

 

Çevre köy muhtarlarının da katıldığı ziyaretlerde, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydem, DSİ, Orman Müdürlüğü,YİKOP, Gençlik Spor Müdürlüğü, Telekom gibi bir çok konuda muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi ve çözümler üretti.