Milletvekili Yavuz; “Koçarlı’ya Atıcılık Trap Tesisi Planlanıyor”

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Haziran 2021 16:59
Milletvekili Yavuz; “Koçarlı’ya Atıcılık Trap Tesisi Planlanıyor”

 

Tıkla

 

 

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Metin Yavuz, Gençlik ve sporda Aydın’a yatırım yağmurunu hayata geçiriyoruz”dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu katılımıyla Gençlik ve spor yatırımlarının protokolünü imzaladıklarını söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, “Efeler diyarımız Aydın’a adeta yatırım yağmuru yapıyoruz diyebilirim.

 

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Kuşadası İlçemizde kıymetli Spor Bakanımızın katılımıyla finali gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunda, şehrimizin spor yatırımları üzerine çok sayıda proje dosyamızı Bakanımıza sunmuş ve hayata geçirilmesi üzerine söz almıştık. Bugün itibariyle projelerin onayı için gerekli protokol  Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu tarafından imzalandı”dedi.

 

Açıklamasında, çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini  belirterek yatırım detaylarından bahseden  AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Metin Yavuz şöyle devam etti; “Efeler, Söke, Nazilli, Didim’deki stadyumlarda çalışmalar yapılacak. 17 ilçede 175 adet basketbol potası, 100’ün üzerinde halı saha.

 

Efeler, Kuşadası, Çine, Köşk, Didim, Koçarlı ve Bozdoğan’a yüzme havuzları, Kuyucak, Yenipazar Germencik ilçe stadyumlarının bakım onarımı gerçekleştirilecek.

 

 Efeler’de içinde yarı olimpik yüzme havuzu, sentetik, futbol ve voleybol sahaları ile Go-Kart pistinin bulunduğu spor kompleksi, Kardeşköy Mahallesi’nde 2 adet futbol sahası, yurtlar, sporcu eğitim merkezi binası yapılacak.

 

 Nazilli’de spor salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çevresi düzenlenmesi, Go-Kart pisti, tenis kortu projeleri gerçekleştirilecek. Çine’ye gençlik merkezi, havuz ve Akçaova Mahallesi’nde sentetik saha.

 

Didim’de yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, tenis kortu. Buharkent’teki stadyuma tribün ve soyunma odaları yenilecek. Yenipazar’da motokros pisti, İncirliova ve Efeler’de 5’li spor parkurları, Karacasu’ya tenis kortu, Söke’ye spor salonu ve stadyumla ilgili çalışmalar yapılacak.

 

Yenipazar veya Koçarlı ilçelerinde ise atıcılık tramp tesisi planlanıyor. Bunun gibi daha bir çok projeyi güzel kentimize kazandıracağız”dedi.