Minik öğrencilerden Dünya Su Günü etkinliği

EĞITIM Haber Girişi : 22 Mart 2021 21:01
Minik öğrencilerden Dünya Su Günü etkinliği
Koçarlı 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulundaki minik öğrenciler 22 Mart Dünya Su Günü etkinliği düzenledi.

Koçarlı 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulundaki  minik öğrenciler 22 Mart Dünya Su Günü etkinliği düzenledi.

Tıkla


İnci taneleri ve Minik Yıldızlar sınıfındaki 3-4 yaş grubu  öğrencilerinin, kurucu ortağı oldukları “Günaydın Doğa /Good Morning Nature “ e Twinning projesi kapsamında Dünya  su günü etkinliğini çevrimiçi olarak Ankara,Hatay ve Polonya’da bulunan anaokulu öğrencileri ile eş zamanlı ve canlı olarak gerçekleştirdiler.


Su damlalarına  doğa ve su için dileklerini ağaca asana minik öğrenciler, Su çocukların şarkısını hep bir ağızdan söyleyerek dileklerini balonlarla  gökyüzüne bıraktılar.


Projenin diğer üyeleri Adana okulundaki kurucu organizesiyle aynı etkinliği saat 13.30 da  6 farklı ildeki anaokulu öğrencileriyle  gerçekleştirdiler.


Günün anısına okul bahçesine ağaç diken çocuklar, fidanlara can suyunu  verdiler. Suyun önemine dikkat çeken minikler hazırladıkları pankartlarla  renkli görüntü oluşturdular. Gülücük sesleriyle etrafı şenlendiren çocuklar  okul bahçesine ve okul girişine hayvan dostlar için kaplara su bıraktılar.
















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.