Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır'

Koçarlı İlçesinin  tek kadın muhtarı Hanife Kırkuşu anneler gününü unutmadı.

 

Pandemi nedeni ile buruk geçen bir anneler günü olduğunu vurgulayan Gündoğan  Mahalle Muhtarı Hanife Kırluşu, “Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.

 

Onların yüreklerinden, ellerinden ve gözlerinden öpüyorum ve kocaman sarılıyorum. İnşallah  pandemi dönemi biter, pandemiden sonra hep birlikte sohbetlerimizi yapıp çaylarımızı içeriz eski günlerdeki gibi.

 

Pandemiden dolayı kendilerine dikkat etmelerini ve maske mesafe kurallarına uysunlar istiyorum” şeklinde konuştu.

 

CENNET ANNELERİN AYAKLARININ ALTINDADIR

 

Bir olunca, birlikte olunca kadınların aşamayacağı hiçbir şeyin olmadığına dikkat çeken Muhtar Kırkuşu, “Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Emekçi annelerimizin, cefakâr annelerimizin, günlerini özellikle kutluyorum. Ellerinden, yanaklarından ve yüreklerinden öpüyorum.

 

Cennet annelerin ayaklarının altındadır dendiği gibi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de kadınlara vermiş olduğu değer ve önemden de bilindiği üzere bende annelerimizin gerçekten baş tacı olduklarına inanıyorum. Mahallemdeki bütün anneler ile irtibat halindeyim. Onların nasıl emek verdiklerini çok iyi biliyorum”dedi.

 

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

 

Anneler gününde  çocukları olmayan anneleri de ziyaret ederek gönüllere taht kuran  Muhtar Hanife Kırkuşu, yaptığı örnek davranış ile duygulu anlar yaşattı. İnsan olabilmenin yolu yaratılmış her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir. Gönlünü vermeden gönül bulamazsın özleri ile tüm annelerin anneler gününü kutlayan Muhtar Kırkuşu, yaptığı davranış ile duygusal anlar yaşattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 8 / 1 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 0

  • 8 / 2 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 1

  • 8 / 3 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 2

  • 8 / 4 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 3

  • 8 / 5 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 4

  • 8 / 6 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 5

  • 8 / 7 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 6

  • 8 / 8 Muhtar Kırkuşu, 'Anneler Baş Tacıdır' 7