Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldular

EĞITIM Haber Girişi : 17 Ocak 2020 14:54
Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldular
Koçarlı’da 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının birinci yarıyılı Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu ve Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım töreni ile sona erdi.

HABER : CEMAL YILDIRIM

Tıkla



Öğrenciler karnelerini Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Osman Arıkoğlu ve daire müdürlerinin elinden aldı.


Koçarlı’da kimi öğrenciler tatile girdikleri için sevinirken, kimileri ise arkadaşlarından ve öğretmenlerinden kısa bir sürede olsa ayrılacakları için hüzünlüydüler. Bazı öğrenciler ise takdir ve teşekkür belgelerini almayı az puanla kaçırdıkları için gözyaşı döktüler.


Okul öncesi, ilkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri dahil yaklaşık 3 bin öğrenci ve 250 öğretmen 24 okulda  yarı yıl tatiline girdi.


16 GÜN TATİL YAPACAKLAR


Sömestr tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve ikinci dönem 3 Şubat 2020 tarihinde başlayacak.


İkinci ara tatil ise 3-12 Nisan 2020 arasında verilecek. 13 Nisan 2020'de başlayacak ikinci ara dönem, 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatili başlayacak.


2019-2020 Eğitim Öğretim yılının birinci kanaat döneminin sona ermesi nedeniyle Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu ve Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde karne töreni düzenlendi.


Düzenlenen karne törenine Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, katıldı.


Kaymakam Çelik, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci kanaat dönemini bugün tamamladık. Bu önemli günde öğrencilerimize karnelerini vermenin heyecanını öğretmenlerimiz ve çocuklarımızla paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmesini diliyorum. Tüm öğrencilerimizin aynı başarıyı ikinci kanaat döneminde de göstereceklerine inanıyorum. Tamamladığımız birinci kanaat döneminde emeği geçen tüm eğitim camiasına teşekkür ediyorum. " diye konuştu.











































 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.