Öğrencilerin Sergisi Beğeni Topladı

KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 26 Mayıs 2017 10:07
Öğrencilerin Sergisi Beğeni Topladı
Koçarlı'da farklı okullarda eğitim gören öğrenciler yıl sonu sergisinde bir araya gelerek 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında yaptıkları resim ve el işi eserlerini sergilediler.
Koçarlı'daki ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim gören öğrencilerin yıl sonu sergisi Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşti. Serginin açılışını Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve protokol üyeleri birlikte yaptı. Açılıştan sonra sergilenen resimleri inceleyen Kaymakam Çelik ve beraberindekiler, öğrencilerin emeklerini beğeniyle incelerken, resimleri yapan öğrencileri tebrik ettiler.


Tıkla

Koçarlı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) tarafından resim ve eski oyuncaklar sergisi açıldı. Koçarlı Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen sergiye Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkan Vekili Ali Tosun, İlçe Emniyet Amir Vekili İlhan Avcı, Jandarma Komutanı Yasin Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Coşkunçay, Kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum örgütleri, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Öğrenciler ve öğretmenler yıl boyunca hem okulda hem de okul dışında yaptıkların birbirinden güzel eserleri gerçekleşen etkinlikle sergileme imkanı buldular. Sergilenen eserler protokol ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.


Kaymakam Çelik, açılışın ardından sergilenen eserler hakkında eser sahibi öğretmen ve öğrencilerden bilgi alırken, eski oyuncakların sergilendiği stantta çocuklarla birlikte oyuncakları inceledi.


Haber: Cemal YILDIRIM 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.