Öğrencilerin yurt isyanı

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ağustos 2020 23:20
Öğrencilerin yurt isyanı
Koçarlı KYK yurdu kapanınca, öğrenciler isyan etti.

Koçarlı KYK yurdu kapanınca, öğrenciler isyan etti.

Tıkla


Koçarlı KYK yurdu depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile geçtiğimiz aylarda boşaltılmıştı. Boşaltılan KYK yurdunda kalan öğrenciler başka yurtlara yerleştirilmeyince seslerini sosyal medyada duyurmaya çalıştı.


Çaresiz kalarak sosyal medyada mağduriyetlerinin  giderilmesini isteyen öğrenci senanurklc, “Ben dahil 339 kişinin kaldığı Koçarlı KYK yurdu depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile bizlere önce başka yurt tahsis edileceğini belirttikleri halde bugün hepimizi arayarak kayıtlarımızı sildiklerini, sebebini sorduğumuzda ise yeni yapılan yurt yetişmediği için bakanlığın 339 kişinin kayıtlarının silinmesi kararının alındığı haberini aldık. Bizim mağduriyetimize sessiz kalınmasın” sözleri ile sosyal medyada seslerini duyurmaya çalıştılar.


SONUÇ ÇIKMADI


Koçarlı KYK yurdunun kapanmasının ardından Koçarlı Sivil Toplum Başkanlarının da girişimleri sonuçsuz kaldı. Bugün Koçarlı İlçesini ziyaret eden Ak Parti Milletvekillerine KYK yurdunun  kapanması ile sıkıntılarını aktaran STK Başkanlarının yurtla ilgili girişimleri sonuçsuz kaldığı öğrenildi.

 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.