Öğretmenler ara tatili dolu dolu geçirdi

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Kasım 2019 16:10
Öğretmenler ara tatili dolu dolu geçirdi
Tüm Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığı’nın ara tatil ilan ettiği 18-22 Kasım tarihlerinde öğrenciler ilk ara tatilini yaparken öğretmenler de çeşitli etkinliklerle ve seminerlerle ara tatilini tamamladı.


Tıkla

Çeşitli etkinliklerle ara tatilde seminerlere katılan öğretmenler Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Vali Şenol Engin  Spor Salonunda çeşitli spor müsabakalarında kaynaştı ve ara tatili değerlendirdi.


Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, futsal gibi çeşitli spor dallarında maçlara katılan öğretmenler ara tatili verimli bir şekilde geçirdi.


Tüm Türkiye’deki öğretmenler için ara tatilde hazırlanan seminerlerde bolca güzel vakit geçirerek kaynaşma fırsatı bulan öğretmenler, okullarının kendi bünyesinde hazırladığı etkinliklerde de doyasıya eğlendiği anlar yaşadı.  


ARA TATİL DÖNEMİNDE ENERJİ DEPOLADILAR


Öğretmenlerin ara tatili dolu dolu geçirdiği Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu seminer çalışmaları programı doğrultusunda her okul kendi bünyesinde sosyal sportif ve kültürel etkinlikler yaparken öğretmenler ara tatil döneminde enerji depoladılar.


Resim, müzik, spor, doğa yürüyüşü, emekli öğretmen ziyaretleri, müze ziyaretleri, kahvaltı programları ve yemek yarışmaları yaparak enerji depolayan Koçarlı'da çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler dolu dolu bir hafta geçirdiklerini bol bol enerji topladıklarını ve pazartesi gününden itibaren sabırsızlıkla öğrencilerini beklediklerini dile getirdiler.














 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.