Okul Yolu Tehlike Yolu

GÜNCEL Haber Girişi : 01 Kasım 2021 10:43
Okul Yolu Tehlike Yolu
Atatürk İlkokulu yanında bulunan elektrik panosu minik öğrenciler için tehlike saçıyor.

Koçarlı İlçesinde bulunan Atatürk İlköğretim okulu bahçe duvarının yanında bulunan inşaata ait elektrik panosu tehlike saçıyor.

Tıkla

 

Kapağının açık olması ve çocuk parkının da yanında olmasından dolayı herkesi tedirgin eden bu manzaraya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapıldığı Atatürk İlköğretim okulunda yoldan geçen protokol üyeleri ve yetkililer panoyu görmezden geldi.

 

MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYOR

 

Okul yetkililerin de görmezden geldiği  elektrik panosu küçük çocuklar için tehlike arz ediyor. Elektrik Panosunun üzerinde kilit bulunmaması ve kapağının açık olması öğrenci velilerini tedirgin ediyor.

 

Çocukların kolayca erişebileceği ve kapağının açık olmasından dolayı tedirginlik yaşayan veliler, “29 Ekim cumhuriyet Bayramı kutlamaları için okula geldik. Okul yönetiminin ve Protokol üyelerinin de geçtiği yolda elektrik panosunun kapağı açık ve çocukların erişebileceği bir yerde.

 

Bu elektrik panosunun görmezden gelinmesi bizleri üzdü. Küçük çocuklarımızın  düşünmek istemeyeceğimiz kazalara sebep verebilecek elektrik panosu için acilen önlem alınmalı”dediler.