Şahinci, “Köylerin Borçları Ödensin”

SİYASET Haber Girişi : 22 Eylül 2021 10:17
Şahinci, “Köylerin Borçları Ödensin”

Koçarlı Belediyesinin mülk satışına bir tepkide İyi Parti Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci’den geldi.

Tıkla

 

İyi Parti Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci yaptığı açıklamada, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın seçimlerde söylediği “Koçarlının malını satmaya değil almaya geliyoruz”sözünü hatırlatarak, “Koçarlı Belediyesinden yer satışı! Üzülerek görüyoruz ki Koçarlı Belediyesi hiç durmadan yer satıyor”dedi.

 

KÖYLERİN BORÇLARI ÖDENSİN

 

Satılan yerlerin gelirleri ne şekilde kullanıldığının bilinmediğini vurgulayan İyi Parti Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci, geçtiğimiz günlerde 1999,2014 yılları arası  köy bekçilerinin SSK borcu ödenmediğinden dolayı borç geldi. O mahallelerin borçları o mahalleye ait taşınmaz satışından karşılanmalı.Hem köyün yeri satılacak hem köye ait borç ödenmeyecek.Böyle iş olmaz”dedi.

 

SATILAN BU TAŞINMAZ GELİRLERİ NE ŞEKİLDE KULLANILIYOR MUAMMA

 

Belediye Başkana Kaplan’a sosyal medya hesabından tepki gösteren İyi Parti Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci açıklamasından şu sözlere yer verdi, “Koçarlı Belediyesinden yer satışı!!!Üzülerek görüyoruz ki Koçarlı Belediyesi hiç durmadan yer satıyor.Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazlar bir bir satılıyor.Ağustos ayında 24 taşınmaz satışa çıktı.Kalan 15 Taşınmaz bu ay-30 Eylül de satışa çıkıyor.Daha önce de satılan yerler olmuştu.Yazık!!Satılan bu taşınmaz gelirleri ne şekilde kullanılıyor muamma.Ayrıca ÇMK tarafından mahalle muhtarlıklarına muhtelif borçlar tebliğ edilirken ilgili mahallelerin borçları o mahalleye ait taşınmaz satışından karşılanmalı.Hem köyün yeri satılacak hem köye ait borç ödenmeyecek.Böyle iş olmaz”