Şenköyün insanları mutsuz

YAŞAM Haber Girişi : 08 Ekim 2020 13:07
Şenköyün insanları mutsuz
Koçarlı ilçesine bağlı Şenköy mahallesi hizmet alamadığı için isyan etti

Koçarlı ilçesine bağlı Şenköy mahallesi hizmet alamadığı için isyan etti.

Tıkla


Seçim zamanında bütün siyasilerin söz verdiğini ama seçim bittikten sonra hiçbir hizmet alamadıklarını söyleyen vatandaşlar, “Sokaklarımızın durumu belli. Evlerden akan pis sular yollara akıyor. Sokaklarda yürüyemez hale geldik”dediler.


Mahallelerine hiçbir hizmetin gelmediğini de söyleyen vatandaşlar, “sadece çöplerimizi alıyorlar. Bunun dışında mahallemize hiçbir hizmet gelmedi. Sokaklarımız ile ilgili sıkıntıyı yetkililere söylediğimizde tamam yapacağız, edeceğiz diyerek bizleri geçiştiriyorlar”dediler.


TOKİ SÖZÜ VERİLDİ


Seçimlerde meydanlarda mangalda kül bırakmayanlar, seçim bittikten Şenköy mahallesine  uğramaz oldu. TOKİ sözü verildi, ama hala yapılan bir şey yok. Biz TOKİ’den de vazgeçtik. Sokaklarımızın durumu belli. Evlerden akan sular sokaklarda. Yürüyemez hale geldik. Koçarlı Belediyesi ve ASKİ’den bu sokaklarımıza yapılmasını istiyoruz”dediler.


SANDIĞA GİTMEYİZ


Seçim bittikten sonra unutulduklarını dile getiren vatandaşlar, “Seçim sürecinde köyümüze gelerek bizlere vaatlerini sıralıyorlar. Ama seçim bittikten sonra mahallemizde  yapılan hiçbir şey yok. Mahallemiz 950 nüfuslu. Bir daha seçime kadar mahallemizin sorunları çözülmez ise biz sandığa gitmeyeceğiz”dediler. 



































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.