Şimdi de PTT Müdürlüğü kapandı!

GÜNCEL Haber Girişi : 21 Ocak 2022 00:39
Şimdi de PTT Müdürlüğü kapandı!

Koçarlı ilçesinde PTT Müdürlüğü sessiz sedasız kapatıldı. Vatandaşlar, yapılan işleme tepki gösterirken gazeteci Şener Alevci PTT’nin kapanmasını sosyal medya hesabından gündeme taşıdı.

Tıkla

 

​52 mahalle ve 23 bin 600 nüfus barındıran Koçarlı ilçesinde yaşanan gelişmeler vatandaşları bir hayli kızdırdı. Halkın büyük tepkisini çeken PTT Müdürlüğü kapatılarak, İncirliova İlçesine  bağlı şube müdürlüğü haline getirildi. Personel sayısı da azaltılan PTT nedeniyle ilçe halkı sesini duyurmaya çalışıyor.

 

“SESSİZ SEDASIZ PTT MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ DE ALIVERDİLER”

 

Konuyu gündeme getiren gazeteci Şener Alevci’ye İyi Parti İlçe Başkanı Zülfikar İstek sessiz kalmadı. Duruma tepki gösteren Başkan İstek, Her şey eskisi gibi olacak dediler müdürlükleri verdik.  Aydem gitti, Askerlik Şubesi gitti, Mal Müdürlüğü gitti, Adliye gitti, Cezaevi gitti kimseden ses çıkmadı.

 

Baktılar her şey kolay alınıyor sessiz sedasız PTT Müdürlüğü’nü de alıverdiler. İtibardan tasarruf olmaz Elektrik yada PTT için gerekirse İncirliova’ya gideriz.Önemli olan deremiz mermer olsun gösterişli binamız olsun” diyerek tepki gösterdi.