Sizin belediyecilik anlayışınız “Didim Belediyesi” gibi

SİYASET Haber Girişi : 08 Eylül 2020 10:09
Sizin belediyecilik anlayışınız “Didim Belediyesi” gibi
Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, İyi Parti İlçe Başkanının sert açıklamalarına cevap verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, İyi Parti İlçe Başkanının sert açıklamalarına cevap verdi.

Tıkla


Başkan Zülfikar İstek’in “Belediye Başkanı Hizmet yapamamanın ezikliğini yaşıyor” açıklamalarının ardından Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Sizin belediyecilik anlayışınız Didim Belediyesi gibi” diyerek Nedim Kaplan’a sahip çıktı.


Yaptığı açıklamada, “Sizin belediyecilik anlayışınız “Didim Belediyesi” gibi sanırım. Kim kime dum duma” sözlerine yer veren Başkan Arslan şöyle dedi, “Öncelikle belirtmek isterim ki Sayın Başkan  Zülfikar İstek sizin Partinizin kapısı nerden açılıyor bu millet bilmiyor haberiniz olsun.


Son günlerde yine “ boş “ konuşan millet ittifakının yöneticilerine bakıyorum da hizmet gibi bir dertleri yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. CHP’nin arka bahçesi gibi arada çıkıp açıklama yapmak nasıl bir duygu merak ediyoruz açıkçası. 


Siz de haklısınız, bazen kendinizi hatırlatmanız gerekiyor.  Size verilen talimat bu. Çünkü halka inip, insanların dertleriyle ilgilenmediğiniz için gündeme gelmenin başka yolu yok. Anladığım kadarıyla Siz parti olarak değişik çıkışlar yapmayı seviyorsunuz.


Biz diyoruz, Yeni belediye binası, jandarma, kanalizasyon, gölet, millet bahçesi, iş-aş siz diyorsunuz “ armutun sapı, üzümün çöpü “


AK Parti’mizin Belediye seçimi beyannamesinde yer alan 32 projemizi biz ezbere tek tek sayarız ve arkasında da dim dik duruyoruz. Verdiğiniz red oyları bu ilçeye hizmet etmeye engel olamayacak. Hesabını bu halk size sandıkta sorar. 


Sizin belediyecilik anlayışınız “Didim Belediyesi” gibi sanırım. Kim kime dum duma. DİDİM Belediye Başkanı hakkında Taciz-tecavüz iddialarıyla çalkalanan Didim ilçesi için de o belediye başkanına “REDDEDİYORUZ”  seni der misiniz ? Hadi buyrun sizi dinliyoruz”.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.