Sofra bezi dedikleri, soba altına serilen örtü çıktı

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2020 01:10
Sofra bezi dedikleri, soba altına serilen örtü çıktı
Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun, bazı haber sitelerinde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun, bazı haber sitelerinde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Tıkla

 

Başkan Uygun, bir haber sitesinde “ Ziyaret esnasında yaşlı kadının evine AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, Koçarlı Belediye çalışanı Yasemin Uygun ve AK Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan ayakkabılarıyla girdi. Yerde duran yemek tepsisine aldırış etmediler, sofra bezine bastılar “ haberini şaşkınlıkla okuduk.

 

Amaçlarının yaşlılara ve tüm ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olduğunu vurgulayan Başkan Uygun, “paylaşılan fotoğraflara iyi baksalardı, yerde yazılanın yemek tepsisi olmadığını, örtünün de yer sofrası olmadığını görürlerdi. Yemek tepsisi dedikleri soba altlığı, yer sofrası olarak da bahsettikleri sobanın altında bulunan örtüdür. Bu haberleri üzülerek okuduk. Masa başında oturup, vatandaşlara hiçbir faydası olmayan kişilerin bu tür açıklamaları bizim  hizmet etmemizi engelleyemez” dedi.

 

Haber konusu olan teyzenin ihtiyaçlarını dinlemek ve karşılamak  için orda olduklarını vurgulayan Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun, “Bahsi geçen oda, barakadan ibaret olup, teyzemiz o odanın yapılmasını ve eşya talebini anlatması için elimizden tutarak götürdüğü bahçede bulunan bir odadır. Ziyaretimiz sırasında görüşme fırsatı bulduğumuz kızı bizlere, hemen az ilerisinde olan evlerinin bir odasını annesi için yapmakla uğraştıklarını aktarmıştır. Hatta mevcut çalışmaları yerinde göstermiştir. Bunların amacı sadece yapılan hizmetleri karalamaktan başka bir şey değildir. Öyle ki, Kadın Kolları Başkanı olarak, Yasemin Uygun olarak benim  Belediyede çalışmadığım bütün vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir. Daha iddia ettikleri şeylerden bihaber yaşayan bu zihniyeti asıl biz kınıyoruz. Belediyede çalıştığımla ilgili yalan haber yapanlara pes diyoruz ” dedi.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.