Sokak Hayvanları Yararına Kermes Düzenlediler

EĞITIM Haber Girişi : 13 Nisan 2019 14:49
Sokak Hayvanları Yararına Kermes Düzenlediler
Öğrenciler düzenledikleri kermesten elde edecekleri gelirle sokak hayvanlarının mama ve tedavi masraflarını karşılayacak.
Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, düzenledikleri kermesten elde edecekleri gelirle sokak hayvanlarının mama ve tedavi masraflarını karşılayacak.

 
Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde örnek bir uygulamayı hayata geçirdi. 


İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Gönüller Bir Olsun’ projesine kapsamında Koçarlılı öğretmen ve öğrenciler, sokak hayvanları yararına kermes yapmaya karar verdi. 

Öğretmen ve öğrencilerin yaptığı yiyecekler, okulda satışa sunuldu. Beş gün boyunca devam edecek olan kermesten elde edilecek gelirle öğretmen ve öğrenciler, sokak hayvanlarının mama ve tedavi masraflarını karşılayacak. 


Kermesin düzenlenmesinde emek ve destek veren herkese teşekkür eden Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Özel, “Okulumuzda 310 öğrenci eğitim görüyor, 32 öğretmenimiz ise görev yapıyor. Hazırladığımız bu projeye tüm öğretmen ve öğrencilerimiz gönülden destek verdi. Sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturduğumuz bu projenin yoğun ilgi görmesi bizleri son derece mutlu etti. Kermesten elde edeceğimiz gelirle sokak hayvanlarının mama ve tedavi masraflarını karşılayacağız. Sokak hayvanları bizler gibi Allah’ın yarattığı canlı varlıklar. Tüm vatandaşlarımızı sokak hayvanlarına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.


















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.