Sonuna kadar seninleyiz

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Temmuz 2020 16:55
Sonuna kadar seninleyiz
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik bazı haber sitelerinde yapılan gerçek dışı haberlere Koçarlı Kadın Kolları Başkanından tepki geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik bazı haber sitelerinde yapılan haberlere Koçarlı Kadın Kolları Başkanından tepki geldi.

Tıkla


Başkan Secem Kaplan açıklamasında “Bugünlerde iftira odaklı haber siteleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na karşı saldırıda bulunuyor. Zor lokmayı hazmetmekte zordur. Onu bi sindirebilmek önemlidir.


Sosyal belediyeciliğin özü,Fakir fukaranın tek güvendiği, üreticinin sözde değil özde destekçisi,Tartışmasız Aydın'ımızın tek güvendiği ve baş üstünde tutmaya layık gördüğü yüreğine koca Aydın halkını sığdırmış bir eş ve bir annedir.


Başkanımıza söylenen yapılan her kötü eylem, her çirkin söz onu baş üstünde tutan 2 dönem vekillik 3 dönem başkanlığa layık gören  Aydın halkına söylenmiştir.


Taktir Aydın halkınındır.Yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Koçarlı CHP Kadın Kolları olarak seninleyiz, yanındayız başkanım” sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.