STEM Engelleri Kaldırdı

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Şubat 2020 12:24
STEM Engelleri Kaldırdı
STEM Engelleri Kaldırdı


Tıkla

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koçarlı Engelli Hakları ve Engellileri Destekleme Derneğiyle tarafından yürütülen çalışma ile Engeller ortadan kaldırıldı.


Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koçarlı Engelli Hakları ve Engellileri Destekleme Derneği nin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Stem Engel Tanımaz” projesi Yeniköy Ortaokulu STEM sınıfında başladı.


Proje kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu Özel Eğitim öğrencileri, Yeniköy Ortaokulu Stem Sınıfında Bilişim Öğretmeni Zeynep Baştürk ve Sınıf Öğretmeni Sedat Şeker Rehberliğinde Kodlamaya Giriş, ZıpZıp Oyunu ve Lego Education Wedo 2.0 etkinliğini yaptılar.


Proje kapsamında Atatürk İlkokulu Özel Eğitim öğrencileri ve liselerde eğitim gören kaynaştırmalı öğrencilerinde projede yer alacağı açıklanırken, etkinliklere katılan öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu, Koçarlı Engelli Hakları ve Engellileri Destekleme Derneği Başkanı Yahya Sarıöz ve Okul Müdürü İsmail Kafar tarafından çeşitli hediyeler verildi.






























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.