Takımımızı ligden çekmeyi düşünüyoruz

SPOR Haber Girişi : 28 Kasım 2021 21:40
Takımımızı ligden çekmeyi düşünüyoruz

Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş, Didim Belediyespor ile oynadıkları maçı yöneten hakem Metehan Erkin’e tepki gösterdi. Hakem hatalarından bıktıklarını belirten Altındiş, “Maçlarımızda hakem hatalarının devam etmesi halinde takımımızı ligden çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

Tıkla

 

Deplasmanda Koçarlı Belediyespor’u 1-0 yenen Didim Belediyespor’da sağ bek Halil’in ayağı bileğin üst kısmından kırıldı. Hakem Metehan Erkin’in yönettiği ve oldukça gergin geçen maçın ardından, açıklamalarda bulunan Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş, hakem hatalarından bıktıklarını söyledi. Didim Belediyespor maçında hakemin yanlış yönetimi sonucunda, bir oyuncunun ayağı kırıldığını dile getiren Başkan Altındiş, "Sakatlıktan önceki iki pozisyonda, hakem faul çalıp, maçı durdurmadı. Tabi sahada tansiyon yükseldi ve sakatlık yaşandı. Bizim oyuncularımızdan birisi de sakatlanabilirdi. Yaşanan sakatlık nedeniyle çok üzgünüz. Tüm Didim Belediyespor ailesine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendilerini aldıkları galibiyetten dolayı da tebrik ediyoruz. Maçta yenmek veya yenilmek, bir futbolcu kardeşimizin sağlığından çok daha önemli değildir" diye konuştu.

 

“TEKMELİK YERİNE KARTON”

 

Aydın İl Hakem Kurulu’na seslenen Başkan Altındiş, "4 haftadan beri rakiplerimize verilmeyen kırmızı kartlar var. Penaltılarımız, çalınmıyor. Artık hakem hatalarının kasıtlı ve bilerek yapıldığını düşünüyoruz. Biz, Koçarlı Belediyespor yönetimi ve ailesi olarak, fair play çerçevesinde maçlarımızı oynamak istiyoruz. Hakemlerden maçları, adil bir şekilde yönetmelerini bekliyoruz. Maçlarımızda hakem hatalarının devam etmesi halinde takımımızı ligden çekmeyi düşünüyoruz. Oyuncu kardeşlerimizin emeklerine, harcadığımız paralara yazık oluyor. Ayrıca maçlarda rakip takım oyuncularının tekmelik yerine, karton koyduklarına şahit oluyoruz. Hakem atalarına ilişkin, ilgili mercilere de gerekli itirazlarımızı yapacağız" dedi.