TARİŞ’in Paylaşımına Ortaklardan Sert Tepki

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2021 17:32
TARİŞ’in Paylaşımına Ortaklardan Sert Tepki

 

Tıkla

 

S.S. 47 Nolu Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin, sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma tepkiler gecikmedi.

 

Tariş Kooperatifinin, sosyal medyada paylaştığı açıklamaya ortaklar tepki gösterdi.

 

En sert tepkiyi ise Tariş’in açıklamasında hedef gösterilen İYİ Parti İlçe Başkanı Zülfikar istek verdi.

 

S.S. 47 Nolu Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi kongre öncesi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Yapılması planlanan projenin resimleri ile birlikte paylaşılan  açıklamada ise şu sözlere yer verildi;

 

“KOÇARLI PAMUK TARİŞİNİN KURTULUŞ REÇETESİ, KOÇARLININ EN GÜZEL PROJESİ, KOÇARLININ GÖRÜP GÖREBİLECEĞİ EN GÜZEL YAŞAM MERKEZİYDİ...

Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetimin istifası ile başlayan 9 aydır Pandemi ile Genel Kurulların yapılamayışı, Kooperatif Gayrimenkulünün Kamulaştırılması, Ortakların kurumuna sahip çıkmayışı, Genel Kurulların ertelenmesi, Yapılan Genel Kurulda da kalan 2 yöneticinin ibra edilememesi, Kooperatifin organsız kalması, Bu olumsuz şartlara rağmen Basın ve Sosyal Medyada Kurumun yıpratılması, Ayrıca Durumun ciddiyetinin Cimere bildirildiği ancak  hiçbir Şahıs ve kurumdan Kooperatife destek çıkılmaması gibi sebebler Kooperatifimizi günden güne daha çok çıkmaza soktu.

Ancak hiçbirşey için geç değildir. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR anlayışıyla başta Ortaklar ve Siyasiler olmak üzere hep birlikte bu Kooperatifi kurtarabiliriz” denildi.

 

HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK

 

S.S. 47 Nolu Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi kongre öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya Başkan İstek, sert tepki verdi.

 

Başkan istek yaptığı açıklamada, “Bugün KOÇARLI TARİŞ pamuk ve yağlı tohumlar tarım satış kooperatifinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımı hayretle okudum.

 

Tariş in bu günkü durumunun sorumlusu ortaklarmış. Yönetimi ibra etmememiz ve basına verdiğimiz demeçler kurumu yıpratmış.

 

El insaf “HIRSIZIN hiçmi suçu yok” diye bir söz vardır hani.

 

Sen 1958 yılından bu yana faaliyet gösteren kooperatifi batıracaksın ama suçlu biz olacağız.

 

Bu yazıyı yazan kişiye soruyorum ; hiçmi vicdanın sızlamadı bu yazıyı yazarken.

 

Bir yılda kooperatifi 16 milyon zarar ettireceksin ama biz hesap soramayacağız.

 

Bunun altından kalkamazsınız. Bunca üreticinin emeğini heba edeceksiniz sonra hesap vermeyeceksiniz. Yok öyle kaçmak….

 

HESAP VERECEKSİNİZ…

 

Yaklaşık bir yıldır TARİŞ in durumunu ortaklara anlatmaya çalıştım ve anlatmaya devam edeceğim.

 

SUSTURAMAYACAKSINIZ…

 

 

 

ORTAKLAR AÇIKLAMAYA TEPKİ GÖSTERDİ

 

S.S. 47 Nolu Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin açıklamalarına ise ortaklar sosyal medyadan tepki gösterdi.

 

 “Necdet Güvenç, “Bu kooperatifi kurtarabilirizi düşünmek yerine bu kooperatif nasıl bu hale geldi kim getirdi onlara rücu edilsede yine ortakların ve ureticinin yanında olunsa neden yine üreticiden bisiler isteniyor neden duygu sömürüsü yapılıyor.

 

İsmail Taş, Yönetim yesin ortaklar kurtarsın geçin bu zihniyeti.

 

Zülfikar İstek, Resme dikkatli bakın olayı çözersiniz. Önce batır sonra çök. Hani sosyal donatı alanı olacaktı??? Utanmadan ibra etmeyenleri suçlayan bu yazıyı kim yazdı merak ediyorum.

 

TARİŞ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTIĞI YAPILMASI PLANLANAN PROJE RESİMLERİ