Tüp götürdüklere evlere akşam hırsızlığa gidiyorlar

GÜNCEL Haber Girişi : 22 Nisan 2022 16:46
Tüp götürdüklere evlere akşam hırsızlığa gidiyorlar

Koçarlı ilçesinde tüp dağıtıcısı, tüp götürdüğü evlerde çalınacak eşyaları tespit ettiği, akşamda çalmaya gittiği tespit edildi.

Tıkla

 

Koçarlı İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ilçede kazan hırsızlığının artması nedeniyle yaptıkları çalışmada tüp dağıtımında çalışan 2 kişiyi gözaltına aldı.

 

 Edinilen bilgiye göre, Koçarlı ilçesinde son zamanlarda artan kazan hırsızlığı ile ilgili çalışma başlatan ekipler, tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışan Ş.Ş. ile daha önce tüp bayiinde dağıtıcı çalışan A.B. gözaltına alındı.

 

Şahısların evlere tüp dağıtımı yaparken çalınacak eşyaları ve kazanları tespit ettikleri daha sonra da çalmaya gittikleri tespit edildi.

İfadelerinde kazanları çaldıkların itiraf eden Ş.Ş. ile A.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

14 HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI

 

Edinilen bilgiye Emniyet Amirliğinin Başarılı çalışmalarından dolayı  mezarlık ve çeşitli yerlerde meydana gelen 15 hırsızlık olayının 14’ü çözüldü.

 

9 ev,1 işyeri ve 5 açık alanda yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili 5 şahsın tutuklandığı 1 kişinin adli kontrol şartıyla serbest kaldığı ve 2 şahsın  arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.