Türkiye Şampiyonasına katılacaklar

SPOR Haber Girişi : 16 Nisan 2018 11:13
Türkiye Şampiyonasına katılacaklar
Koçarlı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Karate takımı sporcuları Ortaca İlçesinde düzenlenen müsabakadan başarı ile döndüler.

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Karate takımı sporcuları Ortaca İlçesinde düzenlenen müsabakadan başarı ile döndüler.

Tıkla

Koçarlı Hem Aydın Karate takımı sporcuları 7 – 8 Nisant 2018 tarihlerinde Muğla Ortaca İlçesinde  düzenlenen Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar müsabakasına 4 sporcu ile katılırken, geriye 2 madalya ile döndüler.  Katıldıkları her müsabakadan elleri boş dönmeyen Koçarlı Hem Aydın Karate takımı sporcuları böylelikle başarılarına yenilerini eklediler.

ŞAMPİYONAYA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı Antrenörü Hüseyin Yıldız tarafından müsabakalara hazırlanan karateciler, başarılarıyla göz doldurmaya devam ederken, Ortaca İlçesindeki  kazandıkları başarıyla ise Çankırı’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonusuna katılmaya hak kazandılar.

Karate Takımı Antrenörü Hüseyin Yıldız, öğrencilerinin yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadığını kendilerine güvenerek ve kazanacağız hissiyle yarışmalara çıktıklarını ifade ederek, “öğrencilerimiz başarısı bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerim her turnuvada göğsümüzü kabartıyor ve derece alarak çalışmalarının hakkını veriyorlar. Ortaca’da  Koçarlı Hem Aydın Karate Takımı Öğrencilerim 7-8 Nisan Muğla Ortaca’da düzenlenen Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Karate Yarı Final müsabakalarına dört sporcumuz ile katıldık. Üç Sporcumuz Repesaj finallerinde elenmesine karşı Bir Sporcumuz  ikincilik madalyasını alarak Çankırı’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Sporcularımı mücadelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Aldıkları başarının sadece kendi başarıları olmadığını ifade eden Antrenör Hüseyin Yıldız, “Bizim başarılarımız aynı zamanda bize destek verenlerin başarısıdır. Gerek Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gerek Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve destek olan kurum yada kişilere şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimi de başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.