Vatandaş ‘Altyapı Yok’ Yanıtından Bıktı

Teknoloji çağının en önemli buluşu olarak bilinen internet, Koçarlı’nın birçok yerinde yayılsa da henüz yayılamadığı alanlar da bulunuyor.

 

İlçenin büyük bir bölümünde bulunsa da yeni yapılan binalara alt yapıdan kaynaklanan sorun nedeni ile internet verilemiyor.  Birçok binada internet ağının olmaması, vatandaşların tepkisine yol açıyor.

 

İlçeye bağlı Orta Mahallede birçok noktada alt yapı sorunu yaşanırken Muhtar Erkan benzer sıkıntıları dile getirdi.

 

Mahallede yüze yakın hanenin mağdur olduğu belirten Muhtar Sakallı, “Mahallemizde vatandaşlar Türk Telekom’dan hizmet alamamaktan şikayetçi.

 

Yeni binaların yapılmasıyla birlikte alt yapı olmamasından dolayı evlere internet bağlatamıyoruz. Sadece benim oturduğum mahallede 50’ye yakın kişi evine internet bağlatamıyor. Müracaat ettiğimizde alt yapı yok denir. Artık vatandaş bu yanıttan bıktı. Bir an önce alt yapının yapılarak evlere internet verilmesini istiyoruz”dedi. 

 

VATANDAŞTAN SİTEM

 

2021 yılında olmamıza rağmen Koçarlı’da birçok vatandaş, internete kavuşamamaktan şikayetçi.

 

 Son yıllarda yükselen modern evleri, dikkatleri üstüne çeken Koçarlı’nın birçok noktasında internet alt yapısı yok. Yüz binlerce liraya evler alan, taşındıkları eve internet bağlatmak isteyince de ‘O bölgede alt yapı yok’ yanıtını alan vatandaşlar bir an evvel alt yapı ağının genişletilmesini istiyor.

 

Alt yapının bulunmamasından dolayı bölgeye internet de çekemediklerini söyleyen ilçe sakinleri, aynı zamanda çocuklarının uzaktan eğitim ve derslerini yapmakta zorlandığını ifade ederek  yetkililerin seslerini duymamasından şikayetçi.

 

 

 

  • 1 / 1 Vatandaş ‘Altyapı Yok’ Yanıtından Bıktı 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.