Yaşlıların ihtiyaçlarını polis ve muhtarlar karşılıyor

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mart 2020 11:52
Yaşlıların ihtiyaçlarını polis ve muhtarlar  karşılıyor
Koçarlı ilçesinde sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü kişilerin ihtiyaçları polisler ve muhtarlar tarafından karşılandı.

Koçarlı  ilçesinde sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü kişilerin  ihtiyaçları polisler ve muhtarlar tarafından karşılandı.

Tıkla


İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların dışarı çıkmalarının sınırlandırılmasının ardından Koçarlı'da dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçlarını polis ekipleri karşıladı.


Polisler, 65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkmamaları hususunda uyarılarda bulunarak 155 hattına gelen talepleri gün boyu değerlendirdi.


Orta Mahallede yaşayan 65 yaşındaki vatandaşın ilacını teslim eden polis ekipleri, “65 yaş üstü vatandaşları sokağa çıkmamaları için uyararak, her türlü ihtiyaçlarını 155,156 ve 112 numaralı telefonu arayarak istemelerini vurguladı.


VATANDAŞIN FATURASINI YATIRDILAR


İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların dışarı çıkmalarının sınırlandırılmasının ardından Koçarlı'da dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçlarını Koçarlı İlçe Emniyet amirliği ekipleri karşıladı. Adnan Menderes Mahallesinde bir vatandaşın faturasını yatıran  polis ekipleri,  karşılaştığı yaşlıları da uyarılarda bulundu.


MUHTAR İMDATLARINA YETİŞTİ


Gündoğan mahallesi muhtarı Hanife Kırkuşu, 65 yaş üstü vatandaşları arayarak ilçe pazarından alınması istediklerini alarak evlerine teslim etti.


65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkmamaları hususunda uyarılarda bulunan Muhtar Kırkuşu, her türlü ihtiyaçlarını 155,156 ve 112 numaralı telefonları arayabilecekleri gibi mahalle muhtarlarını da arayabilirler” dedi. 







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.