5 Yılda 1 milyar 170 milyon TL’lik Tarihi yatırım

GÜNCEL Haber Girişi : 28 Aralık 2023 07:35
5 Yılda 1 milyar 170 milyon TL’lik Tarihi yatırım

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın göreve gelmesinin ardından geçen 5 yılda Koçarlı ilçesi eser ve hizmet belediyeciği ile tanışırken, 5 yıl içerisinde Koçarlı ilçesine gelen tarihi yatırım miktarı yaklaşık 1 milyar 170 milyon TL olarak açıklandı.

Tıkla

 

 

Bu rakam ilçeye yapılan kamu ve belediye yatırımlarının ilçe tarihi boyunca yapılan en büyük yatırım olduğunu ve Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın başarısını gözler önüne serdi.

 

 

Başkan Kaplan, “Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap veren, vatandaşın geçmişte olan talepleri doğrultusunda, bizim de halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirdik. Bundan sonra da durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

“Tüm ekibimiz ile ilk günkü heyecanla 5 yılda çok yol kat ettik. Ama yolumuz daha uzun" diyen Başkan Kaplan, “İnşallah önümüzdeki yıllarda da birçok yatırımı ve projemizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Koçarlımızın 5 yılda çehresi değişti ve Koçarlı’mız için ne yapsak azdır. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkın teveccühü ve tevazusuyla göreve gelen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geride bıraktığı 5 yıllık süre içerisinde ilçe genelinde önemli projeler hayata geçirirken, Koçarlı tarihinde ilk kez bu denli yatırımı Başkan Nedim Kaplan döneminde alan Koçarlı ilçesi marka ilçe olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Netleşen rakamlar, ilçede 5 yıllık periyotta gerçekleştirilen kamu ve belediye yatırımları miktarının yaklaşık 1 milyar 170 milyon TL’ye ulaştığını ortaya koydu.

 

“KOÇARLI YÜZYILINDA DAHA DA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023 yılında hizmet odaklı yaklaşımlarıyla ilçeyi yeni yatırımlarla buluştururken 2024 yılında da Koçarlı’nın şahlanma yılı olacağını ve Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile yatırıma doyacağını söyledi.

 

 

Geride kalan 2023 yılını değerlendiren ve 2024 yılında yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Kaplan,  Koçarlı'nın geleceği için çalıştıklarını Koçarlı yüzyılında daha da çalışacaklarını ifade ederek “Türkiye Yüzyılı aynı zamanda Koçarlı Yüzyılı olacak. Koçarlı 2024 yılında da yatırımların ardı arkası kesilmeyecek, hizmetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir” dedi.

 

 

 

2023 YILINDA 300 MİLYONLUK YATIRIM

 

Göreve geldiği günden bu yana Marka ilçe olma yolunda birçok proje üreterek tamamlayan ve bir çoğu için startı veren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 5 yılda gerçekleştirdiği yatırım miktarı olan 1 milyar 170 milyon TL’nin yanında sadece 2023 yılında tamamlanan Kamu ve Belediye yatırımlarının ise yaklaşık 300 Milyon TL  olduğunu ifade etti.

 

 

Eser ve hizmet belediyeciliği ile kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Kaplan, “İlçemizin 52 mahallesinde hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Koçarlı Belediyesi olarak yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. İlçemiz genelinde geriye baktığımızda ciddi bir manada sıkıntımız kalmadı diyebiliriz. İnşallah vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek nitelikteki projelerimizle de onların konforunu, rahatını, huzurunu sağlamak için gayretimizi sürdürüyoruz. Saymaya kalksak saatler sürecek eserlerimiz, doğrudan vatandaşın hayatına dokunan hizmetlerimiz var. Ne vatandaşlarımız nede mahallelerimiz arasında asla ve asla ayrımcılık yapmadık. Her bir insanımızı bu devletin, bu ülkenin ve ilçemizin birinci sınıf vatandaşı olarak gördük. Koçarlı Yüzyılı işte bu hedefin adıdır” dedi.

 

“SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”

 

“Koçarlı’ya olan Sözümüzü tutuyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Kaplan “Göreve geldiğimizde bu yana Türkiye Yüzyılına kadar 100 proje hayata geçirdik. Kamu ve belediye yatırımları olarak ilçemize, Belediye Hizmet Binası, İlçe Emniyet ve Jandarma Binası, KYK Yurdu, Doğalgaz, Millet Bahçesi, Cumhuriyet Meydanı, Vali Şenol Engin Stadı ve tenis kordu, Kocababa Deresi Islah Çalışması, Adnan Menderes Kent Ormanı, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi, Yığıntaş Yangın Ekibi ve Helikopter Hizmet Binası, Hüseyin Sözer Caddesi Yenileme Çalışması, Mersinbelen ve Kızılcabölük Göletleri, Havai Telekom Hatlarının Yer Altına Alınması, Zeren Ertaş Yüzüncüyıl Sosyal Tesisleri, Cihanoğlu Aile Çay Bahçesi, Cihanoğlu Kulesi ve Cihanoğlu Konağı Kamulaştırma, Cumhuriyet Parkı Yenileme Projesi, Yeniköy Festival Alanı, Rüştü İlhan Aydınlık Parkı Yenileme projelerimiz ile birlikte bir çok projemizi tamamladık ve ilçemize kazandırdık. Sosyal tesis atağımız ile de sosyal tesis bulunmayan mahallemiz kalmaması için her mahallemizde cemiyet alanlarını ve vatandaşlarımız vakit geçirebileceği sosyal alanları kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bunların yanında yapımı devam eden projelerimiz ile ilçemize ivme kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

Yapımı devam eden projelere de değinen Başkan Kaplan, “2023 yılı içerisinde başladığımız projelerimiz de tamamlanma aşamasına geldi. Kısa zamanda vatandaşlarımızın ve ilçemizin hizmetine sunacağımız, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, TOKİ, Çakırbeyli GES Projesi, Cihanoğlu Kulesi ve Cihanoğlu Konağı Restorasyon Çalışması, Turizm Yolu, Doğalgaz, Kişilik Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi, İmam Hatip Ortaokulu, Bağarcık Göleti, Koçarlı Bağarası Ovası Kapalı Devre Basınçlı Boru Sulama Sistemi Projesi, Eski Cezaevi Kadın Üretim ve Dinlenme Merkezi, Cemevi, Kapalı Pazar Yeri Projesi, Cincin Kalesi Kamulaştırma, 150 Bin m2 Parke Taşı Döşeme projelerimizi ilçemize kazandırıyoruz.” diye konuştu.

 

 

 

“2024 YILINDA YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

 

 2024 yılında Koçarlı’da yapılacak yatırımlar ve projeler için destek sözü aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Koçarlımıza, kazandırılacak olduğumuz yatırımları hızlandırmak için Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Genel Müdürlerimiz ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Yarınlara daha yaşanılabilir bir Koçarlı bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz çalıştıkça Koçarlımız gelişiyor” diye konuştu.

 

 

2024 yılında yatırımların artarak devam edeceğine vurgu yapan Kaplan, “2024 yılında inşallah yatırımlarımız daha da fazla olacak, ihtiyaçlara cevap verecek şekilde çalışmalarımız sürecek. 2024 yılında İlçemize değer katacak projelerimizin içerisinde büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan Koçarlı Devlet Hastanemizin temelini atacağız. Bunun yanında Belediye Hizmet Binası Çatı GES Projesi, Turizm Yolu Kavşak Düzenlemesi, Cami Ve Müftülük Binası Yapımı, Koçarlı Kent Girişi ve Koçarlı Kent Ormanı Arası Yol Yapım işi, Yeniköy Trap Atış Poligonu Yenilenmesi, Engelsiz Yaşam Parkı, Latmos ve Bağarcık Park ve Kamp Alanı Düzenlemesi, Kent Girişi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Düzenlemesi, Çakırbeyli Demokrasi Meydanı Dükkanların Düzenlenmesi, Kaymakamlık Binası ve Çevresinin yenilenmesi, Atatürk Caddesi ve Çiğdem Sokak Cephe ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Sıfır Atık Projesi, Paraşüt Tepesi ve Gölet Piknik Alanı, Adnan Menderes Kent Ormanı Rekreasyon Alanı, Soğuk Hava Depolu Meyve Sebze, Kurutma, İşleme ve Paketleme, Biogaz Tesisi, Akmescit , Kullar, Karaağaç, Güdüşlü Mahalleleri Düğün Salonu Yapım işi, Çakmar Mahallesi Kırsal Toki Alanı projelerimizi ise 2024 yılı içerisinde yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

“KOÇARLI MESLEK YÜKSEKOKULUNU İLÇE MERKEZİNE TAŞIYACAĞIZ”

 

Koçarlı Ziraat Fakültesi Kampusü içinde yer alan Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nu, Koçarlı ilçe merkezine almak istediklerini anlatan Başkan Kaplan, taşıma işlemini tamamladıklarında Meslek Yüksekokulu’nun kendi kimliğini bulacağını vurguladı.

 

 

Başkan Kaplan, Ziraat Fakültesi Kampusu içinde bulunan Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nun Koçarlı ilçe merkezine almak istediklerini ifade ederek, “Ziraat Fakültesi içerisinde kendi kampusu olmadan eğitime devam eden Koçarlı Meslek Yüksekokulunu ilçe merkezimize taşımak için çalışmalarımız sürüyor. Taşıma işlemini tamamladıklarında Meslek Yüksekokulu kendi kimliğine ve kendi kampusuna kavuşacak” dedi.

 

62 BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK

 

İlçe genelinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarına hız veren Başkan Kaplan, sadece 2023 yılında 62 bin metrekare parke taşının ilçe genelinde döşendiğini ifade ederek, ““Bir yandan ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarımını yaparak güzelleştirirken, diğer yandan mahallelerdeki eskimiş olan kaldırımları yenileyerek modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşın bir an önce daha sağlıklı sokaklara kavuşması, esnafın da işinin aksamaması için çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. 2023 yılında 62 bin metrekare parke taşı döşemesi ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. 2024 yılında ise 150 Bin m2 Parke Taşı Döşeme projemize devam edeceğiz. Bu kapsamda altyapı çalışmaları biten mahallelerden başlayarak program dahilinde ilçenin dört bir yanındaki sokak ve kaldırımlar yenilenecek. Daha yaşanılabilir bir Koçarlı için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

KOÇARLI’DAKİ ÇÖP SORUNU İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçenin 60 yıllık kanayan yarası olan vahşi çöp depolama sorununun çözümü için düğmeye bastı. Çine istikametinden Koçarlı’ya girişte kötü görünüme sebebiyet veren çöp döküm alanında tahliye işlemlerine başlandığını belirten Başkan Kaplan, “Bu meseleyi çözüme kavuşturacağız. Ya çözülecek, ya çözülecek” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“KOÇARLI SPOR YATIRIMLARINDA ÇAĞ ATLIYOR, KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ KAPILARINI AÇIYOR

 

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Koçarlı Belediyesi iş birliğinde yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindi. Tamamlanarak faaliyete açılacak olan Kapalı Spor Salonu ilçenin ikinci spor salonu olacak, Gençlik merkezi ise Koçarlı’da ki gençlere için bir çok sportif faaliyete ev sahipliği yapacak.

 

Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişimleri ile Spor yatırımlarında da çağ atlayan Koçarlı’da Türkiye Yüzyılını inşa edecek özgüveni yüksek, kolektif hareket etme kabiliyeti geliştiren gençlerin yetişmesi hedefleniyor. Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile ilgili açıklama yapan Başkan Kaplan, “İlçemizde spor alanında sadece 1977 yılından kalma bir spor salonu vardı. Bugün geldiğimiz noktada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve belediyemizin yatırımlarından bahsediyoruz. Koçarlı ayrıca 1980 yılından beri de ciddi anlamda hiç bir spor yatırımı almamış durumdaydı. İlçemizin gereksinimleri doğrultusunda 1750 metrekare kapalı spor salonu olmak üzere toplamda 5 bin metrekare alanda bir spor kompleksini 1 ay sonra teslim alacağız. Kapalı spor salonu içerisinde 250 koltuklu seyirci tribünü, antrenman salonları, soyunma odaları, duş alanları, hakem, antrenör ve yönetim odaları olacak. Spor Kompleksi genelinde ise Kapalı Spor Salonunun yanı Kapalı ve açık basketbol sahası, voleybol sahası ile de gençler ve spor yapmak isteyen hemşerilerimiz faydalanabilecek. Çevre düzenlemesi ile de oturma alanlarında sporcularımız vakit geçirebilecekler” dedi.

 

Kaplan ayrıca “Koçarlı'da gençlerin yeni yüzyıla daha dinamik, sosyo kültürel ve sportif aktivitelerle dolu dolu girmesine hizmet edecek olan Gençlik Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi. Koçarlı’da gençlerimiz için ne yapsak azdır. Koçarlı Gençlik Merkezi, en kısa zamanda hayata geçmesinin ardından gençlerimize sanattan, spora, eğitimden, sosyal yaşama pek çok alanda hizmet vermeye başlayacak” dedi.

 

 

 

“KOÇARLI’YA SOSYAL TESİS ATAĞI”

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın sosyal tesis atağı ile Koçarlı yeni sosyal tesis ve spor alanlarına kavuşuyor.

5 yıl içerisinde gerçekleştirdiği projeler ile Koçarlı’ya önemli yatırımlar kazandıran Belediye Başkanı Nedim Kaplan, kısa süre içerisinde ilçeye getirdiği yatırımlara her geçen gün yenilerini ekliyor.

 

 

Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günde Koçarlı’da sosyal tesis sayısının neredeyse hiç olmadığını belirten Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Bu durumu değerlendirerek geniş bir çalışma yaptık. İlçemizin genelinde sosyal tesis projesi oluşturduk. Şuanda geride bıraktığımız 5 yılda ilçemizin her köşesinde sosyal tesislerimiz aktif olarak hizmet vermektedir. Her mahallemize sosyal tesis yaparak,  İnşallah ilçemizin sosyal tesis bakımından zenginleşmesi ve gelişmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Onların huzuru, mutluluğu ve yaşam standartlarının yükselmesi adına çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

Çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Kaplan, “Biz çalıştıkça Koçarlımız gelişiyor. Verdiğimiz sözler noktasında ne dediysek bir bir hayata geçiriyoruz. Koçarlı için ne yapsak azdır. İnşallah önümüzdeki yıllarda da birçok yatırımı ve projemizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

 

KOÇARLI’DA CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

 

Koçarlı’da Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın girişimleri sonucunda bu dönem ilçenin altyapısını yenileme ve geliştirme amacıyla önemli adımlar atıldı. Bu çerçevede, ASKİ, ADM Elektrik, Telekom ve Doğalgaz gibi temel hizmet sağlayıcılarının işbirliğiyle altyapı sistemlerinin kurulmasının ardından sokak ve caddelerin yenilenmesi için de çalışma başlatıldı.

 

Başkan Kaplan, ilçedeki altyapı projelerinin tamamlanmasının ardından başlayan sokak ve cadde yenileme çalışmalarının önemini vurgulayarak, Koçarlı'nın modern bir çehre ile ikinci yüzyıla hazırlandığını dile getirdi.

 

‘1. SINIF ATIK GETİRME MERKEZİ’ KURULUYOR

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçeye ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ kurulması için düğmeye bastı.

Koçarlı’da göreve seçildiğinden bu yana hizmet odaklı yaklaşımlarıyla ilçeyi yeni yatırımlarla buluşturan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, bir proje için daha kolları sıvadı. Koçarlı’da atıkların sıfırlanması için girişim başlatan Başkan Kaplan, Şahinciler Mahallesi’nde kurulacak olan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin yakın zamanda yapılacağını ifade ederek, “Bakanlığımızın destekleri ile Şahinciler Mahallemizde hayata geçecek olan “1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’“ projesiyle ilgili çalışmamıza başladık. Yapılması planlanan merkez ile ilgili yerinde incelemelerde bulunduk. İlçemize kazandıracağımız merkez vesilesiyle ilçemizde sıfır atık bilincinin artmasını hedefliyoruz. Merkezimizde, vatandaşlarımız ve kurumlardan toplanacak olan plastik, kâğıt, cam, atık ilaç, metal, bitkisel yağ, atık pil ve tekstil ürünleri gibi atıkları burada geri dönüşüm tesislerine göndermek üzere depolanacak. Merkezimizi proje aşamasının ardından en kısa sürede ilçemize kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAPLAN “KOÇARLI’DA EVSİZ KİMSE KALMAYACAK”

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi  “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Koçarlı’da yapımı devam eden 79 konut inşaatı hızla ilerliyor. Koçarlı’da evsiz kimsenin kalmayacağını söyleyen Başkan Kaplan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Koçarlı Yeni Mahalle’deki yapım çalışmalarında sona gelinen 79 adet TOKİ konutu için kura çekilişinin ardından hak sahiplerinin evleri belirlendiğini ifade ederek, “Marka İlçe olma hedefiyle Koçarlımıza yatırım hamlemiz devam ederken TOKİ alanımızda çalışmalar hız kesmiyor. Çalışmalarda sona gelindi. vatandaşlarımız evlerine kavuşacak. TOKİ Projelerimiz bununla da sınırsız kalmayacak Çakmar Mahallemizde yapılacak olan Toplu Konut Projesi ve Cincin ve Boydere Mahallemizde İlk evim, İlk iş yerim projesinde konut arsası çalışmaları ile ilgili Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Daire Başkanlığımız ile görüşmeler yapıyoruz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirerek marka ilçe yapma yolunda Kısa zamanda büyük işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

KOÇARLI’DA PARKLAR YENİLENİYOR

 

Park ve sosyal alan bakımından Aydın’ın en zengin ilçelerinden biri olan Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yeni park ve sosyal tesis yapım çalışmaları devam ederken, mevcut parklar da bakım ve onarım çalışmalarıyla yenilenerek ilçeye yeni görünüm kazandırılıyor.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ilçe genelinde başlattığı yatırım hamlesinin yanı sıra yol, kaldırım, park ve sosyal tesis atağı ile de ilçeye ivme kazandırmaya devam ediyor. 

 

KOÇARLI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle ilçede yapımına başlanan kapalı yarı olimpik portatif yüzme havuzu 3 ay içerisine faaliyete geçecek.

İlçenin ilk yüzme havuzunu vatandaşlara kazandıracak olan Başkan Kaplan, yüzme havuzunun sadece yaz aylarında değil kış aylarında da kullanıma uygun olacağını, ayrıca engellilerinde düşünülerek engellilere uygun olarak inşa edileceğini söyledi.

 

CİNCİN KALESİ'Nİ TURİZME KAZANDIRACAK

 

Koçarlı'daki tarihi öneme sahip yapıların turizme kazandırılması için çalışma başlatan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Cincin Kalesi için de düğmeye bastı.

Cihanoğulları beyliğinin güvenliğini ve çevre üzerindeki ekonomik denetimini sağlamak amacıyla 18. yüzyılda Cin Bey tarafından yaptırılan ve günümüze kadar gelen Osmanlı Devri Ayanlık dönemi yapısı olan kalede kamulaştırma işlemleri tamamlandı.

 

 

 

 

KOÇARLI’DA GES PROJESİ İLE AYLIK 700 BİN TL GELİR SAĞLANACAK

 

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişimleriyle hazırlanan ve ilçenin gelir getirici en büyük ölçekli projesi Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesi olacak.

Gerçekleşecek olan GES projesinin 24 milyon 978 bin TL’lik bir proje olduğunu, Belediyeye Aylık ortalama 700 bin TL gelir getireceğini ve ayrıca elektrik ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “GES projemiz ile kendi elektriğimizi kendimiz üreteceğiz ve fazlasını ise ADM’ye satacağız.  1,2 megawatt kurulu güce sahip olacak olan projeden beklentimiz ise aylık 700 bin TL’lik bir gelir elde etmek” dedi.

 GES projesinin önemli bir özelliği olduğuna dikkat çeken Başkan Kaplan, “Bu projemizin özelliği ise Koçarlı Belediyesinin tarihi boyunca kurulduğu günden bugüne kadar, kendi imkanları ve özkaynakları ile yaptığı gelir getirici en büyük ve tek proje olmasıdır.” dedi.

 

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”

 

Daha güzel hizmetleri 2024 yılı içerisinde de başaracaklarını söyleyen Başkan Kaplan, “Koçarlı hazır olsun Türkiye yüzyılı aynı zamanda Koçarlı Yüzyılı olacak, yatırıma doyacak. Halka hizmet hakka hizmettir. Koçarlı’nın aydınlık geleceği için çalışıyoruz ve ilçemizin aydınlık yarınları için hazırladığımız projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. 5 yılda gerçekleştirdiğimiz projelerimizin yanında önümüzdeki dönemde de, Sosyal Belediyecilik, Kültür ve Sanat Belediyeciliği ve Çevre Belediyeciliği konusunda ilçemize hizmette gece gündüz hizmet vermeye devam edeceğiz. Bunların yanında ilçemizin özellikle Güvenli ve Dirençli Şehirler arasında ki yerini alacak. Eser ve siyaset belediyeciğinin yanında Katılımcı Belediyecilik, Hizmet ve İcraat Belediyeciliği ve Vizyoner Belediyecilikle ilçemizi tanıştıracağız. Bizlere bu yolda sonuna kadar destek veren başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, Valimize, Genel Müdürlerimize teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.