Altındiş, AK Parti İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2023 19:13
Altındiş, AK Parti İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Koçarlı Yeniköy 1912 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Altındiş, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Tıkla

 

Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın AK Parti İl Yönetim Kurulu’nda görev almasıyla boşalan göreve kimin getirileceği, ilçede merak konusu oldu.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından verilecek olan göreve hazır olduğunu belirten Yeniköy 1912 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Altındiş, “Öncelikle mevcut AK Parti İlçe Başkanımız İlyas Arslan kardeşimizin İl Başkan Yardımcılığı hayırlı uğurlu olsun. Kendisine başarılar diliyorum.

 

Bende partimiz ve davamız için mevcut bayrağımızı daha ileriye taşımak için elimi taşın altına koymak istiyorum. Genel Merkezimiz uygun görürse hiç bir küskünlüğün, dargınlığın olmadığı, halkımızın her daim yanında olacak bir yönetimle hizmet etmek istiyoruz. Kısa süre içinde yapılacak olan seçimlere hiç vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlamak ve Cumhur ittifakına yakışır şekilde çalınmadık kapı bırakmayacağız.

 

AK Parti İl Başkanımız Gökhan Ökten’e gerekli başvuruyu yaptım. Taktir Genel Merkezimizindir. Her kimi uygun görürlerse başkanımızdır” ifadelerine yer verdi.