Mecliste Katı atığa indirim yok

Katı atık bedelinde esnafın beklediği çıkmadı.

Günlerdir Koçarlı gündemini meşgul eden katı atık bedelinde indirime gidilmedi.


Koçarlı Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Başkanlığında gerçekleşti.


Vatandaşların ve esnafın günlerdir gündem de tuttuğu katı atık bedeli ile ilgili görüşmelerde indirim yapılmayarak müjde olarak 2021 yılında da aynı fiyattan alınacağı açıklandı.


Koçarlı Haber, “Fahiş katı atık bedeli esnafı bezdirdi” haberi ile sanayi esnafının  katı atık bedelinin yüksek olmasından dolayı yaşadıkları sıkıntıyı okuyucuları ile paylaşmıştı.


Esnafın ve vatandaşın koronavirüs sebebi, ile  pandemi sürecinde  katı atık bedellerinde indirime gidilmesini istemişti.


Aralık ayı Meclis toplantısında alınan kararla ile “Katı atık ücret tarifesinde zamma geçit vermeyerek 2020 yılı tarife ücretlerinin geçerli olacağını belirtti”


ESNAF ŞAŞKIN


Yaşanan pandemi sürecinde zor günler geçirdiklerini belirten sanayi esnafı, alınan kararla şaşkınlarını gizleyemedi.


Çoğu esnafın kepenk kapattığı pandemi sürecinde indirime gidilmesi yerine aynı tarifenin devam etmesine tepki gösteren esnaflar, “Seçim çalışmalarında katı atık bedelinde indirime gidileceği yönünde söz vermişlerdi.

 

Ama hiçbir zaman esnafı düşünen yok. Fiyat indirimine gidilmek yerine müjde olarak 2021 yılında da aynı fiyatların alınacağı açıklandı. Şaşkınız” ifadelerini kullandılar.





 

 


06.12.2020 17:01:00