Mehmetçiğe Destek İçin Cilvegözüne Gittiler

Mehmetçiğe Destek İçin Cilvegözüne Gittiler

KOÇARLI HABER 



Esnaf ve sanatkarın Mehmetçik için verdiği desteği göstermek için oda başkanları Türkiye’nin her yerinden sağlanan katılımla “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız”, programı için Hatay ve Reyhanlı’ya gittiler.


Koçarlı’dan Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Kozalı ve Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Özay Soysal’ın da katıldığı programa Türkiye'nin 81 ilinden esnaf temsilcileri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte Hatay'da bir araya gelerek Mehmetçiğe destek verdiler.


KOÇARLI’DAN SINIR KAPISINA GİTTİLER


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, esnaf ve sanatkarın Mehmetçik için verdiği desteği göstermek için Türkiye'nin her yerinden sağlanan katılımla 'Mehmetçik Nerede Biz Oradayız, 81 İlden Esnaf ve Sanatkarlar Hatay'dayız' programı için Hatay ve Reyhanlı'ya geldiklerini ifade etti.


 Başkan Aşkın ayrıca “Mehmetçiklerimize zeytin dalı harekatında destek olmak üzere Cilvegözü sınır kapısındayız. Ziyaretimizde reyhanlıda bulunan Cilvegözü sınır kapısını ziyaret ettik, sonrasında sınır bölgesindeki askerlerimizi ziyaret ederek onlara sevgi, minnet ve şükranlarımızı, dua ve desteklerimizi ilettik. Milletimizin 7'den 77'ye her türlü desteğe hazır olduğunu dosta düşmana ilan edeceğiz " şeklinde konuştu.


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın aynı zamanda “Sınırlarımızı terör gruplarından temizlemek üzere Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştiren Kahraman Mehmetçiğimize desteğimizi her zaman göstereceğiz ve her zaman Mehmetçiğimizin yanlarındayız” dedi.


KOÇARLI HABER 



 


 


14.03.2018 14:46:00