Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel
Kurulunda Şenol Şahin başkan seçildi.
Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut
Başkan İlker aşkın aday olmadı.
Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Semih Özmeriç, Koçarlı Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Kaplan, MHP İlçe Başkanı M. Ali Memiş, Muhtarlar ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.
Divan Başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğanın yaptığı kongrede Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddeleri oylandı.
Başkan İlker Aşkın kongrede yaptığı konuşmada, Bu veda, bu ayrılık bir son değil. Yeni bir başlangıç içindir dedi.
Şoför esnafının sorunlarını her zaman dinlemeye ve çözmeye hazır olduğunu vurgulayan Başkan İlker Aşkın, Bizler kocaman bir aileyiz. Bu yolda hep beraber yürümeye devam ececeğiz. 2014 yılında aldığım bayrağımızı arkadaşım, dostum Şenol Şahin arkadaşıma teslim ediyorum. İnanıyorum ki bu bayrağı daha ileriye götürmek için çok çalışıp mücadele edecektir dedi.
Yaptığı konuşmada Başkan İlker Aşkına Koca yürekli Başkan diye seslenen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı Şenol Şahin, İlker Başkanım hayatın akışına dair yol göstericim oldu. Bundan sonrada hayatın içinde ve akışında birlikte yol alacağız. Bizlere olan güvenini herkesin içinde açık bir şekilde ifade etmesi bizleri onurlandırdı. Başkanımın yaptığı hizmetleri daha ileri götürerek odamıza hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.
Konuşmaların ardından meslekte 25 yılını dolduran şoförler plaketle onurlandırıldı.
Yapılan kongrede 196 üyenin oyunu alan Şenol Şahinin yönetim kurulu şu şekilde oluştu, Ali Karakuş, Mehmet Erişmiş, Atila soydan, Şenol Işık, Kadir Yıldız, Nedim Günaydın. Denetim Kurulu Gürcan Öztürk, Mesut Danacı, Rıza Özbek.
16.03.2018 14:27:00