Koçarlı İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Arifcan Azizo, kendisine göreve geldiğinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Koçarlı Şoförler Odası Başkanı Şenol Şahine iadeyi ziyarette bulundu.
Eğitim ve öğretim yılının da başlamasıyla birlikte Koçarlının mahallelerinden öğrenci taşıma servisleri ve yolcu taşıma servisleri hakkında da görüş alışverişinde bulunan Teğmen Azizo ve Başkan Şahin, öğrenci servislerinin denetimleri ve güvenlik konuları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
DİSİPLİNLİ ÇALIŞMALARI ŞOFÖRLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Teğmen Azizo, Her zaman birlikte huzurlu bir şekilde çalışacağız. El ve gönül birliği içinde hizmete devam edeceğiz. Karşılıklı anlayış içinde sorun meydana geldiği takdirde çözeceğiz. Hep birlikte Koçarlımızın gelişmesi için çalışacağız. Koçarlı Şoförler Odasının çalışma disiplininden ve titizliğinden dolayı başkanlarımızı tebrik ediyorum. Koçarlı için özgüvenli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim görmeleri için taşıma servislerine önem verdiklerini belirten Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Şahin; Göreve yeni başlayan komutanımıza görevinde başarılar diliyorum. Bu güne kadar taşıma servisleri ile ilgili yaptığımız çalışmalara, yeni komutanımızla da devam edeceğiz dedi.
18.11.2019 11:42:00