Arıcı’ya, Yeniköy’de büyük tepki

GÜNCEL Haber Girişi : 05 Şubat 2024 07:38
Arıcı’ya, Yeniköy’de büyük tepki

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için Koçarlı Belediye Başkan adayı olan Özgür Arıcı’nın, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yeniköy mahallesinde verdiği vaat tepkiye neden oldu.

Tıkla

 

 

Yeniköy mahallesi ziyaretinde kurulan pazarı gezerek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Arıcı, mülkiyeti Belediyeye ait Kartal tepesi restoranını da inceledi. Mahalle sakinlerinin kapatılma talebi üzerine Belediye Başkanı Nedim Kaplan tarafından işletmeye kapatılan Kartal Tepesi restoranı incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, göreve gelmesi durumunda Kartal Tepesi Restoranını yeniden açma taahhüdü vaat olarak gösteren Arıcı, mahalle sakinlerinde olumsuz bir tepki oluşturdu.

 

“BİZİM İSTEĞİMİZ YOK SAYILIYOR”

 

Belediye Başkanı Nedim Kaplan göreve geldiğinde mahalle halkının isteği üzerine Belediyeye ait tesisisin işletilmesi kapatmıştı.

 

Belediyeye ait Kartal Tepeli Restoranının mahalle halkının isteği üzerine kapatıldığını hatırlatarak Arıcı’nın vaatlerine tepki gösteren Yeniköy sakinleri, "Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’dan Allah razı olsun. Bizim isteğimiz doğrultusunda restoranı kapattı. Kimlerin girip çıktığı belli olmuyordu. Mahallemiz rahat nefes aldı.

 

Ancak Belediye Başkan adayı olan Özgür Arıcı, seçilmesi halinde Kartal Tepesi'nin tekrar açılacağını vaat olarak söyledi. Bizim isteğimiz yok sayılıyor. Mahalle olarak bu duruma karşıyız ve restoranın açılmasını istemiyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.